Principal » Internet » ISTANTPAGING - Cum să eliminați?

ISTANTPAGING - Cum să eliminați?

Internet : ISTANTPAGING - Cum să eliminați?

Foarte adesea instalarea de aplicații gratuite, împreună cu ei "prin modul", sunt instalate aditivi nedoriți. Browser. Unul dintre ei este ISTARGAGING. Cum să scăpați de ea și să restaurați operațiunea primară a browserului?

Este adevărat că Istanpageing nu este un virus rău intenționat, dar deschide calea unei game de malware cu siguranță că nu doriți să lăsați computerul. Sarcina principală a acestui add-on este de a ne acoperi cu anunțuri, pop-up-uri, bannere și o mulțime de lucruri care încetinesc legătura și pur și simplu deranjează atunci când navighează pe Internet.

Pentru a elimina ISTARTSURF, accesați panoul de control, apoi selectați programe - Dezinstalați programele și pe lista pe care o căutăm elemente legate de adăugările nedorite. Merită să sortați lista după dată - va fi mai ușor să localizați elementele care au fost instalate recent.

Dacă am dezinstalat toate componentele nedorite, trebuie să reporniți setările tuturor browserelor web. Este adevărat că acest lucru este asociat cu ștergerea istoricului navigării, a parolelor și a formelor memorate, dar aceasta este singura soluție pentru a scăpa de software rău intenționat.

În funcție de tipul de browser web - Firefox, Google Chrome, Opera etc. - Opțiunile de repornire Căutăm setări, de obicei în fila Setări avansate. De asemenea, merită verificarea motoarelor de căutare implicite - în funcție de preferințele dvs., ar trebui să fie Google.En sau un alt site cunoscut de noi. Dacă există elemente necunoscute pe listă - să le ștergem.

Recomandat
Lasă Un Comentariu