Principal » Internet » ISKYSoft Downloader YouTube5.6.5

ISKYSoft Downloader YouTube5.6.5

Internet : ISKYSoft Downloader YouTube5.6.5

ISKYSOFT GRATUIT YOUTUBE Downloader este un instrument gratuit pentru descărcarea de melodii individuale, liste de redare și chiar canale întregi de pe YouTube.

Operațiunile menționate pot fi efectuate în două moduri diferite. În plus față de susținerea funcției "Drag și Drop ", care vă permite să plasați rapid materialul selectat în fereastra principală ISKYSOFT GRATUIT YouTube Downloader, există, de asemenea, opțiunea de a copia și lipi linkul la videoclipul pe care intenționăm să-l descărcați. A treia soluție pentru a face clic pe un buton special "Descărcați ", care datorită instrumentului descrise va apărea deasupra ferestrei video YouTube care rulează într-un browser web.

ISKYSOFT YouTube Downloader conține un browser web încorporat, precum și un convertor de fișiere. Printre formatele de ieșire operate, găsim: MP4, MOV, WMV, AVI, MKV, 3GP și MPEG. De asemenea, trebuie să menționați prezența unei funcții care vă permite să copiați fișiere pe dispozitivul de memorie dispozitiv cu un sistem de operare Android conectat la un computer prin USB.

Recomandat
Lasă Un Comentariu