Principal » Internet » Irrusia App Conquer App Store. După cum puteți vedea, un nume bine cunoscut "este suficient,

Irrusia App Conquer App Store. După cum puteți vedea, un nume bine cunoscut "este suficient,

Internet : Irrusia App Conquer App Store. După cum puteți vedea, un nume bine cunoscut

Aplicații. Se pare că le-ar putea instala pentru a extinde funcționalitatea dispozitivului. Sau, deși să urmărească anumite sarcini mai convenabile decât implicit. Exemplul Akki David este de unică folosință pe iOS, arată totuși ceva complet diferit. Pentru a ajunge la un toplist, APKA nu trebuie să fie utilă deloc. Tot ce ai nevoie este un nume bine cunoscut și abilitatea de a vinde idei de oameni.

David Dobrik este o stea slovacă YouTube, care a adunat peste 15,1 milioane de abonamente la contul său. Călătoriți, întâlniri cu celebritățile, făcând oamenii psikusy și... Ea rulează un cont Instagram, unde fotografiile sunt luate cu un aparat unic de modă veche, care are o importanță majoră aici. Aplicația de unică folosință a lui David, numele Dobrika, are experiența de a trage o astfel de fotografiere unică.

Dar dacă conta pe câteva filtre interesante, inspirat de modelele specifice de camere sau tipuri de film, din păcate, trebuie să vă dezamăgesc. Un instrument simplu de a nu spune un prostant, program pentru fotografiile. Oferă o suprapunere grafică cu un vizor, abilitatea de a porni / de pe dioda de iluminare și nimic mai mult. Nu, în afară de hectolitri de vărsare a anunțurilor.

Care este trucul? Ei bine, imaginile realizate prin intermediul de unică folosință David nu apar în galerie imediat, dar sunt ascunse, iar programul le oferă acces la ora 9.00 în ziua următoare, care se presupune că se bazează impresia de așteptare pentru apelul lor. În plus, puteți comanda imprimări și ascundeți anunțurile dvs. pentru PLN 4.99 pentru o lună. Apocalipsa, în curând.Mai mare decât Snapchat sau Lightromi Nu, nu glumesc, deși aș vrea. Cu toate acestea, în mai puțin de două săptămâni, APKA a trecut peste 1 milion de descărcări, înregistrând o medie de 4,5 evaluări la 2,9 mii, comentarii. Ea a lovit, de asemenea, lista de tendințe și în categoria, fotografii și video, pentru o clipă a fost chiar în poziția a treia, depășind m.în. Snapchat și Adobe Lightroom. - Sfârșitul cu certificarea pentru camere, oferim fotografii de înaltă calitate pentru telefonul dvs. - încurajează descărcarea autorului.

Bypassing faptul că aplicația camerei încorporate este din ce în ce mai funcțională, nu există anunțuri și salvează instantaneu fotografiile, totul este de acord. Doar spune-mi, te rog, oamenii scriu în comentariile despre revoluție și economii extraordinare o fac cu o clipă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Softwaresnes

Recomandat
Lasă Un Comentariu