Principal » Internet » Ipolak

Ipolak

Internet : Ipolak

Datorită aplicației Ipolak, putem planifica o călătorie sigură. Ministerul Afacerilor Externe poloneze este responsabil pentru el.

Meniul principal al programului a fost împărțit în mai multe categorii, cum ar fi: lista de țări, hartă, sfaturi, avertismente, Twitter, sos. Primul este o trezorerie a cunoștințelor despre țările selectate din lume. De la nivelul său, ne vom familiariza cu informații de bază despre țară, vamă, sărbători, cerințe pentru asigurare și securitate sau adrese ale facilităților poloneze. În plus, vom verifica avertismentele curente. Există, de asemenea, o opțiune SOS care vă va permite să efectuați rapid contactul cu instituția selectată. Despre informații importante, aplicația va informa notificările SUA.

În timpul pregătirilor, merită familiarizat cu materialele din secțiunea Sfaturi. Vom găsi un domeniu important de informații despre fiecare etapă de călătorie și sfaturi ce să facem în timpul bolilor sau detenției / arestării. Fila Twitter poate fi de ajutor. Sub o etichetă specială, sunt plasate intrări din întreaga lume. Important, datele sunt descărcate în memoria dispozitivului. Acest lucru este important atunci când rămâneți în străinătate. Din nivelul de setări, putem specifica dacă să fi actualizat utilizând transmisia de date sau numai Wi-Fi.

Printre defectele de aplicare trebuie menționate cu un font mic în descrieri, care nu pot fi extinse în plus. În ciuda acestui fapt, programul ar trebui să fie pe telefonul dvs. pentru orice călător a planificat o călătorie străină. Este disponibil gratuit.

Recomandat
Lasă Un Comentariu