Principal » tehnologii » iPhone x - revoluție pe acest fel,

iPhone x - revoluție pe acest fel,

tehnologii  : iPhone x - revoluție pe acest fel,

Este adevărat că prezentarea celui mai recent iPhone a trecut deja ceva timp, dar așa cum se întâmplă de obicei, febra nu a scăzut încă, iar comentariile - pozitive și negative - nu există nici un sfârșit. Cu toate acestea, este dificil să scapi de impresia că Apple încearcă să descopere din nou roata și îi spune tuturor că este un protoplast al tuturor soluțiilor, dorindu-l tot un preț astronomic. Dar, ca de obicei, nu lipsește.

Desigur, dispozitivele de marcă Apple sunt foarte mari, durabile, bine concepute, lucrările de sprijin cum ar trebui să fie, iar sistemul este stabil și eficient. Toate acestea trebuie să coste și, prin urmare, putem fi de acord, dar prezentarea unui dispozitiv care nu se evidențiază ca o concurență specială, prezentând o perioadă lungă de timp cunoscută ca și cum ar fi fost o noutate fantastică și intrarea pe care Apple a venit cu un serviciu de desert care are Cu mult timp în urmă, a depășit granița absurdă

..

Aceasta este o exagerare.

Apple iPhone X costă 5000 zloți. Și pentru o versiune mai ieftină! Care își pot permite, acest lucru va cumpăra, dar având în vedere faptul că jumătate din acest preț este costul de marketing, adică un logo pe locuință, suma pare a fi exagerată. Dar OK, deoarece există o cerere, iar oferta - disponibilitatea nu lipsește, așa că Apple poate dura și 6 sau 7 mii, clienții vor găsi cu siguranță. Clientela care turn în inovații oferite de Apple.

Atracția principală în timpul prezentării, așa-numitele caracteristici "Killer ", care este cea mai interesantă caracteristică pentru a recunoaște fața. Noi omitem faptul că această caracteristică nu a funcționat la prezentare, care a fost un redus mic, dar merită menționat faptul că nu este în nici un caz o noutate. Suchia Galaxy S8 are o astfel de funcție prezentată o astfel de funcție. Fasole! Această funcție a introdus Google pe Android 5.0 Lollipop, care și-a făcut debutul pe piață cu mai mult de doi ani în urmă. O noutate trebuia, de asemenea, să fie încărcarea fără fir sau o cameră dublă.

Nu știu în ceea ce trăiesc designerii de Apple World, dar aceste opțiuni nu sunt în niciun caz noi. Poate că proiectarea unui nou iPhone 'și toată lumea a fost închisă în laborator și a ratat premiera dispozitivelor concurente. Ecranele 4k au fost folosite pentru o lungă perioadă de timp, de asemenea cu HDR, sticla din față și în spate sunt folosite chiar și în onoare 8. Apple are, de asemenea, "Animoji ". Milă

..

Cu toate acestea, iPhone X și prezentat simultan "opts " va atinge succesul. De ce? pentru că

..

Oamenii iubesc Apple și pot aștepta zile și nopți în cozile de a cumpăra doar telefonul iubit. Este că pentru jumătate din preț puteți găsi un dispozitiv mai bun. Nimic nu trebuie să plătiți adăugările de bază. Dar mărul rupt de pe locuințe funcționează ca un magnet și pentru mulți este un determinant al statutului social. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu