Principal » Windows » Firme de backup iPhone7.7.34 construi 6078

Firme de backup iPhone7.7.34 construi 6078

Windows  : Firme de backup iPhone7.7.34 construi 6078

iPhone Backup Extractor este un instrument multi-platform pe care ar trebui să-l intereseze în fiecare titular de mere. Acesta permite date relevante restaurate eficiente din backup-urile create anterior ale conținutului acestor dispozitive ca iPhone, iPad sau iPod.

Programul permite utilizatorului să previzualizeze backupul de conținut și să restaureze numai ingredientele selectate. Posibilitățile sale vor fi utile în situațiile în care m.în. Dispozitivul începe în modul de recuperare și necesită repornire sau o parte a datelor a fost pierdută în timpul actualizării sau sincronizării sistemului. Cu ajutorul unui extractor de backup iPhone, vom recupera astfel de componente ca o listă de contacte, fotografii, note, mesaje SMS și multe altele.

Suportul pentru scule este foarte simplu și limite la indicarea oricărei copii de rezervă și apoi salvați datele selectate de pe discul computerului. Extractorul de backup iPhone are un set de instrumente care convertesc datele restaurate între numeroasele formate populare, adică. CSV, vCards, HTML și altele. Programul utilizat cu succes poate fi, de asemenea, utilizat pentru a recupera datele de la backup-uri deteriorate sau criptate.

Recomandat
Lasă Un Comentariu