Principal » Internet » iPhone 8 Cel mai scump iPhone din istorie. Preț mai mult de 1000 de dolari

iPhone 8 Cel mai scump iPhone din istorie. Preț mai mult de 1000 de dolari

Internet : iPhone 8 Cel mai scump iPhone din istorie. Preț mai mult de 1000 de dolari

Top Samsung și Smartphone-urile Apple care vor debuta în acest an vor fi cele mai scumpe din istorie. Am aflat că Galaxy Nota 8 va fi prețată pentru aproximativ 4200 zloți și nu prin adăugarea TVA. Apple smartphone - iPhone 8 nu va sta în acest sens, se spune despre un preț de peste 1.000 de dolari în SUA, iar în Europa poate fi și mai scump.

Apple smartphone-urile nu aparțineau niciodată ieftine. Pentru iPhone 'și 7 plus 32 GB trebuie să plătim astăzi 3.500 zloți. Cu toate acestea, prețul modelelor ulterioare va fi chiar mai mare și aici înregistrarea va stabili un viit pe iPhone 8. Analiștii se așteaptă ca Apple să o vândă pentru peste 1000 de dolari. Prețul ridicat ar trebui să contribuie la erupția ofertelor în care iPhone 8 va fi oferit într-o abonament sau altă tranșă.

În ciuda prețului ridicat, analiștii așteaptă vânzări mari. Va contribui la acest lucru introdus în iPhone de 8 produse noi, care vor diferi mai mult decât predecesorul dvs. decât Ihone 7 a făcut-o. Clienții Apple folosind iPhone 'și 6 nu au văzut adesea necesitatea de a ajunge după un model actual, care este doar o versiune raționalizată a predecesorului și a decis să aștepte linia de dispozitive care vor vinde în 2017.

iPhone 8 ar trebui să fie una dintre cele trei noi smartphone-uri Apple Apple. Compania nu a prezentat încă modelul 7S și 7S plus. Vom obține un afiș de 5,8 inch OLED cu cadru extrem de subțire. Butonul fizic care va fi înlocuit cu un buton virtual a dispărut. La rândul său, cititorul de amprente va fi mutat înapoi sau dispar complet.

Smartphone-ul poate fi deja gata în luna septembrie a acestui an. Cu toate acestea, informații despre problemele Apple apar cu producția, care se pot traduce într-o întârziere în introducerea iPhone 'A 8 pe piață.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu