Principal » Internet » iPhone 7 plus dezbrăcat de IFIXIT. Fără patru șurubelnițe, nu primești nimic

iPhone 7 plus dezbrăcat de IFIXIT. Fără patru șurubelnițe, nu primești nimic

Internet : iPhone 7 plus dezbrăcat de IFIXIT. Fără patru șurubelnițe, nu primești nimic

Apple, la fel ca majoritatea producătorilor, nu-mi place vorbim despre interiorul produselor lor. Bineînțeles că primim câteva informații, dar nu le putem numi detalii. Din fericire, avem specialiști din Ifixit, care a dezmembrat iPhone iPhone de data aceasta.

Noi smartphone-uri sunt celebre pentru a fi din ce în ce mai greu de fixat, producătorii fac mult pentru a intra înăuntru a fost mai greu. Desigur, există excepții, chiar dacă LG G5, care de la iFixit a primit 8 din 10 puncte posibile, care poate fi considerat un rezultat mare. Ca iPhone 7 plus a trecut? Destul de bine, el a câștigat 7 din 10 puncte, deși nu a fost fără să se mențină, în special în ceea ce privește problema șuruburilor neobișnuite.

Apple încă se lipeste de șuruburile clasice de pentalobe, s-au găsit pe părțile laterale așezate pe fundul conectorului fulgerului. Un nou iPhone, spre deosebire de predecesorii, în timpul îndepărtării ecranului se deschide deoparte. Doar pe laturi, vedem o mulțime de adezivi, probabil că a fost aplicată pentru a asigura rezistența la apă. În interior veți găsi o mulțime de șuruburi de tri-punct. Aproape nimeni nu are astfel de șuruburi la îndemână.

Ștergerea socketului Minijack a stârnit o mulțime de controverse și a devenit începutul multor meme nickling de la iPhone 'A 7. Spectacolele interioare că locurile pentru minijacka nu au fost, Taptic corespunzătoare de motoare la noua funcționalitate a butonului Acasă are o suprafață de dispută.

iPhone 7 Plus Teardown

Datorită lui Ifixit, am aflat că Apple a folosit procesorul Apple A10 Fusion APL1W24, 3 GB de memorie RAM LPDDR4, iar Toshiba este responsabilă pentru memoria de 128 GB. Rapoartele anterioare cu o baterie capricabilă au fost, de asemenea, confirmate.

iPhone 7 Plus a fost apreciat pentru accesul facil la baterie, deși îndepărtarea acestuia necesită șurubelnițe speciale și îndepărtarea lipiciului. Datorita rezistentei de apa si praf, iPhone va fi mai puțin frecvent deteriorat din cauza condițiilor externe. Cu toate acestea, rezistența aduce și consecințele - unele reparații vor fi mai dificile. Din păcate, iPhone 7 Plus poate necesita patru șurubelnițe diferite.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu