Principal » Internet » iPhone 7 ca nota 7? Primele rapoarte despre smartphone-urile Apple

iPhone 7 ca nota 7? Primele rapoarte despre smartphone-urile Apple

Internet : iPhone 7 ca nota 7? Primele rapoarte despre smartphone-urile Apple

Ar trebui să se aștepte ca după producția și retragerea din vânzarea Galaxiei Nota 7, utilizatorii vor fi deosebit de sensibili la eșecurile bateriei în smartphone-urile lor. Cu toate acestea, nu puteți ignora semnalele viitoare. Acestea permit să spun că avem de-a face cu cazuri unice de explozii de baterii în... iPhone 'ACH 7.

Unul dintre ele a fost descris în Reddita. Clientul nu a fost un martor de explozie, dar a primit o copie deja deteriorată și luând în considerare elementele topite ale locuințelor, nu a fost dificil să se concluzioneze că motivul a fost explozia bateriei. Așa cum notează serviciul mascat, starea ambalajului vă permite să sugerați că explozia iPhone ar putea obține ca urmare a impactului fizic, deși, pe de altă parte, deteriorarea casetei ar putea provoca o explozie în interior. Apple a schimbat un smartphone pentru un complet nou.

[1/2

Și probabil că am uitat de această poveste, dacă nu pentru următoarele informații despre iPhone iPhone, de data aceasta provenind din China și publicat de Gizmochina. Situația este cu atât mai gravă că explozia a avut loc în timpul utilizării iPhone-ului 'a și mai precis atunci când înregistrează un film. Acest lucru a fost cauzat de rănirea feței și a mâinilor. În prezent, o investigație în această chestiune.

Fot. gizmochina.COM

Desigur, este ferm prea devreme pentru a răspunde la întrebarea afirmativă. Cu toate acestea, nu puteți uita de un factor important. Așa cum am raportat astăzi, în cea de-a doua notă serie 7, bateria a furnizat bateria aparținând lui TDK Corporation Corporation Amperex. Speriat de faptul că Amperex este, de asemenea, cel mai mare producător de baterii pentru iPhone '.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu