Principal » Internet » iPhone 12 mult mai bine decât unsprezece, dar mai rău decât un raport de șase față de preordonați

iPhone 12 mult mai bine decât unsprezece, dar mai rău decât un raport de șase față de preordonați

Internet : iPhone 12 mult mai bine decât unsprezece, dar mai rău decât un raport de șase față de preordonați

Pre-vânzare iPhone 'și 12 se dovedește a fi un succes mult mai mare decât primul ministru de unsprezece - citim în raportul analizei Ming-Chi Kuo. Înregistrați, totuși, nu cădere, deoarece acesta a fost rezervat pentru iPhone 'și 6 de mai mulți ani.

Din datele statistice, se pare că în 24 de ore. De la începutul comenzilor de colectare pentru un nou iPhone 'și aproximativ 2 milioane de consumatori au decis.

Este foarte mult? Depinde de punctul de referință. În perioada corespunzătoare după iPhone 'și 11, a ajuns, în funcție de sursă, de la 500 la 800.000. Persoane. Prin urmare, creșterea intereselor pare a fi izbitoare. Dar titularul de înregistrare este iPhone 6, cu un rezultat de 4 milioane de bucăți.

Datele actuale pot fi oarecum ușor subevaluate, deoarece se referă numai la iPhone 'și 12 pro, nu 12 mini și 12 pro max datate în noiembrie, dar au lovit înregistrarea în funcție de analist și să excludă astfel. Ming-Chi Kuo crede că modelele octombrie vor răspunde pentru 65-70%. vanzari totale.

Oricum, în Cupertino au motive pentru bucurie. Creșterea într-o perioadă economică dificilă este întotdeauna în valoare de notare a fetei.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Headports

Recomandat
Lasă Un Comentariu