Principal » Internet » IOS, de asemenea, va primi Affinity foto, Beta pentru Windows se apropie

IOS, de asemenea, va primi Affinity foto, Beta pentru Windows se apropie

Internet : IOS, de asemenea, va primi Affinity foto, Beta pentru Windows se apropie

În timpul WWDC, am aflat că sistemul iOS, cum ar fi Android pe unele telefoane, ne va da posibilitatea de a salva fotografii în format brut (RAW). Cu toate acestea, aceasta este doar jumătate de succes - aveți nevoie, de asemenea, de un program care vă va permite să extrageți imagini frumoase din datele brute. La fel ca Facebook, serif utilizează deja știrile anunțate în sistemul Mobile Apple 'a.

Deoarece aceste forme stochează o gamă mult mai largă de culori decât JPG, datorită căreia puteți de multe ori „salveze “ fotografii, extragerea detalii invizibile pe ecran. Este demn de investit într-o aplicație bună care o va permite, iar fotografia viitoare de afinitate pentru iPad arată. În baza noastră de date, veți găsi o versiune pentru MacOS, de la care pot folosi și o pot recomanda cu o conștiință clară pentru a corecta fotografiile, retușarea și un fotomontaj simplu.

Posibilitățile foto de afinitate pentru iPad pot vedea pe film.Prezent la WWDC poate vorbi cu autorii aplicației și o văd pentru dvs.

[Vimeo = // Vimeo.COM / 170451622 Vedem serviciul de creion Apple, efecte diferite și setări predefinite, corecția geometriei foto, capacitatea de a schimba iluminatul, abilitatea de a manipula ceața, previzualizarea înainte și după efectuarea de schimbări, perii diferite, instrumente de selecție, "tencuială "Îndepărtarea elementelor de imagine, integrarea cu iCloud, posibilitatea de a lipi panorame, imagini pe 32 de biți ale HDR, formarea, lucrul la straturi și aceleași oportunități" Calling "RAW, ca o versiune desktop a programului. Toate acestea au fost îmbrăcate într-o interfață foarte elegantă și inutilă, care arată confortabil. Viteza operației de aplicare este, de asemenea, în ochi.

Fotografia de afinitate poate convinge mulți utilizatori, dar nu cred că Adobe stătea cu brațe pliate și întârziată cu introducerea de manipulare brută de la iPhone 'A la Lightroom. Obiceiurile mor ultimele și va fi dificil să convingeți utilizatorii de lumină că fotografia afinității este mai bună.

Apropo, îți reamintesc că fotografia de afinitate se îndreaptă spre Windows. Puteți să vă înscrieți pentru Bettastisti pe pagina programului. Totul indică faptul că versiunea de testare va fi disponibilă pentru o zi. Pe 15 martie, Serif a anunțat că are nevoie de 2-3 luni pentru a ne împărtăși beta-ul. 3 luni tocmai a trecut.

De la fotografia afinității, veți putea să utilizați în mod tradițional, cu un mouse și o tastatură sau pe un ecran tactil. Cu toate acestea, aceasta nu va fi o aplicație de metrou și veți putea testa acest program și veți cumpăra în afara magazinului Windows.

Odată cu trecerea resurselor umane la programele familiei de afinitate implică consecințe neplăcute pentru alte programe seriale, care pot fi văzute dacă ne uităm la data ultimelor actualizări ale multor. Nu schimbă faptul că nimeni nu va fi dor de Photoplus, și designerul afinității și fotografia afinității dobândite de mulți utilizatori. Așteptăm versiuni pentru ferestre și iPad.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu