Principal » Internet » IOS va urma amprentele de zăpadă Leopard, dispozitivele Apple vor fi stabile ca niciodată înainte

IOS va urma amprentele de zăpadă Leopard, dispozitivele Apple vor fi stabile ca niciodată înainte

Internet : IOS va urma amprentele de zăpadă Leopard, dispozitivele Apple vor fi stabile ca niciodată înainte

Ceea ce poate dori și mai mult de la iOS? Mai presus de toate, stabilitatea și eficiența. Ritmul în care Apple în ultimele ramuri și-a dezvoltat sistemul de operare mobil a fost impresionant.Cu ediția a opta versiune a sistemului, am avut atât modificări oachartice fundamentale, cum ar fi interfața metalică Ready SDK cu un limbaj modern de programare SWIFT, precum și îmbunătățirea problemelor cu probleme în straturi de interfață, aplicații și servicii. Cu toate acestea, a ajuns să plătească un preț semnificativ -ii, dispozitivul nu are o computere PowerIhone 'și 6 în mod clar încetinite. Pentru nemulțumiți, cu toate acestea, proprietarii de Iarieni, cu toate acestea, au veste bună. A crescut pentru acest an, versiunea a nouă a sistemului Apple funcționează pentru întreaga creștere a eficienței și stabilității muncii.

Înainte ca iOS 9 să aștepte 9, cu toate acestea, avem câteva ediții "stropi ". IOS 8 va apărea în curând.2, disponibil în prezent pentru Apple 'un userjako beta 5. Printre noile produse introduse, cele mai importante este de a adăuga o nouă interfață pentru Smartzegarka AppleWatch, adică. Watchkit API. A extins, de asemenea, posibilitățile aplicației care îl însoțesc să urmeze nivelul de nivel de glucoză și defecte mai mari.

Pentru cei care nu sunt interesați să transporte un ceas indelegibil de la Apple mai importante pare să fie emise 8.3, a cărui primă compilație tocmai a mers la recomandare. Cei care au văzut deja că au raportat că au intrat în iPhone și comunicarea wireless după Protocolul Carplay, folosit pentru a se integra cu electronica de la bord a mașinii de licență iumo-e-.în. Streaming unele aplicații iOS-Ababligine pe ecranul sistemului de navigație. Introdus în iOS 7.1carplay a avut anterior pluginuri distractive, acum este suficient să puneți telefoanele și pe o mașină de jumătate de viteză compatibilă cu el. Restul se ocupă de autentificarea în două etape pentru serviciile Google, sprijin pentru mecanismul de plată Apple pe piața chineză și noul emoticon emoticon împreună cu noile emoticoane.

De asemenea, a avut încredere că 8.3 nu va fi ultima ediție a Zseri 8.X. Imediat după eliberarea lui Smartzegarka Apple vrea să fie fericită (sau poate cineva ar trebui să spună - utilizatorii de confort) din 8.4. Surse anonime de la Apple susțin că în Oxyja ar face un serviciu de debut din streamingul muzicii de la nori, integrate, desigur, cu o aplicație muzicală standard.

După cum puteți vedea, nu există nici un nebun, dar este doar o ediție minoră. iOS 9 la o chestiune complet diferită. În primul rând, multe indică faptul că acest lucru va cere că primul sistem mobil de la Apple funcționează numai numai pe 64-bit. În acest an, ar trebui să fie suprimată pentru iPhone 'A 5c și primul iPad Mini, ceea ce înseamnă că dispozitivele accesate cu IOS vor folosi cel puțin de la procesorul A7 de la 64 biți. Ar fi în mod semnificativ mai ușor pentru Apple, precum și dezvoltatorii independenți.

Finalizarea suport pentru procesoare pe 32 de biți va fi însoțită de creșterea stabilității și performanței sistemului - sourceers 9to5Mac spun că de data aceasta trebuie să fie adăugată o nouă funcționalitate, dar eliminarea erorilor și a acțiunilor. Apple dorește, de asemenea, să aibă grijă de semnarea mărimii, pentru a nu irita utilizatorii de dispozitive cu un mic GB de stocare. Prin urmare, promit să speculați codul sistemului existent.

Despre versiunea a nouă a iOS, se spune că Apple trebuie să fie pentru dispozitive mobile, la fel ca Mac OS X de leopard de zăpadă (10.6) Pentru computerele Mac. Unii ar putea să-și amintească, croior și instabili, au fost capabili să fie Maki care lucrează sub versiunile OS X, care se îndreptau de la 10.5 leopard. Release64-bit Snow Leopard a fost un mare pas înainte în ceea ce privește sistemul. Să sperăm că Full 64 de biți iOS va fi capabil să obțină același lucru.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu