Principal » Internet » IOS va primi o navigație nouă: hărți Apple în realitate extinsă

IOS va primi o navigație nouă: hărți Apple în realitate extinsă

Internet : IOS va primi o navigație nouă: hărți Apple în realitate extinsă

iOS va folosi realitatea extinsă în zona următoare. aplicație Apple Maps va arăta, probabil, sfaturi de navigare în acest fel. Săgețile care ajută șoferii să fie aplicate imaginii din iPhone 'un timp real.

Direcții Direcțiile prezentate în acest fel trebuie să fie mai clare pentru șoferi. Pictogramele de navigare lectură se întâmplă adesea. Pot spune același lucru pentru a evalua distanța la intersecția indicată într-o grilă densă dens sau găsirea unei centuri adecvate pe intersecții cu mai multe niveluri. Instrucțiuni vocale și ușor de dor sau interpreteze greșit.

ios cu navigație în Ar

Nu e de mirare că producătorii de aplicații de navigație experimentează realitatea extinsă. Google și-a arătat propunerea pentru pietoni la începutul primăverii, iar IOS va primi probabil o astfel de navigație pentru șoferi. Va trebui doar să puneți un iPhone "și astfel încât camera lui ar avea o vedere bună asupra drumului, iar șoferul avea o vedere bună asupra ecranului. Nu ar trebui să fie dificil.

Apple crede că navigația aplicată în vederea de pe iPhone 'A va fi mai clară pentru drivere decât hărțile tradiționale cu săgeți. Detaliile au fost descrise în brevet.

Noua navigare a hărților Apple, ilustrare a cererii de brevet

Conform descrierii cererii de brevet IOS, veți face o serie de imagini ale drumului pe dreapta și veți găsi orizont - reper de bază. Pe această bază, vederea de la aparatul foto va fi adaptată la unghiul în care iPhone-ul a fost fixat. Pista și benzi vor fi detectate, inclusiv centura de trafic de curent, ceea ce va permite ca navigarea precisă pe drumurile cu mai multe în formă de.

După colectarea acestor date, transferul de imagine live va fi lansat. Traseul drept va fi subliniat, restul imaginii. De asemenea, veți plasa săgețile tradiționale pe ele.

Ios sau poate mașini?

informează de brevet că munca pe o astfel de soluție este în curs de desfășurare, dar nu garantează că le vom vedea în sistemul IOS în viitorul apropiat. Cu toate acestea, Apple investește foarte mult în realitatea extinsă pe iOS și presupun că această soluție va merge la clienti. Poate că va avea nevoie de iPhone 'A și poate că va fi prezentat pe fereastra mașinii - Apple are, de asemenea, un brevet.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu