Principal » Internet » iOS 14 și iPados 14: Apple face din nou din Polonia cea de-a treia lume (opinie)

iOS 14 și iPados 14: Apple face din nou din Polonia cea de-a treia lume (opinie)

Internet : iOS 14 și iPados 14: Apple face din nou din Polonia cea de-a treia lume (opinie)

E greu să fii un fan al Apple în Polonia. Hard - pentru că nu este suficient să plătim relativ mai mult pentru hardware decât Europa de Vest sau America de Nord., În plus, primim o jumătate de produs. Și cele mai recente sisteme de operare iOS 14 și iPados 14 sunt un exemplu semnificativ.

Faptul că compania Cupertino tratează Polonia ca pe un punct negru pe hartă, mai degrabă oricine își dă seama că nu aveți nevoie. În timp ce Samsung, Sony sau Xiaomi în fiecare an pentru magazinele succesive și punctele de service, în cazul Apple, putem conta pe cele mai multe licențiere a entităților externe. Capitolul național PR? Uitați - în loc de producător, partenerii menționați se ocupă de presă.

În astfel de circumstanțe, este foarte surprinzător faptul că asistentul Siri de facto una dintre cele trei soluții cele mai populare de acest tip, în plus față de Google și Assistay-Alexy, tot timpul nu poate aștepta să folosească limba poloneză. Și să menționăm, de exemplu, se ocupă de limbile daneză și finlandeză, pe care împreună utilizează mai puțin de 12 milioane de oameni din întreaga lume.

O mică curioasă, și un pic neplăcut. Din păcate, aceasta înseamnă, de asemenea, că suntem ocolind în mod constant marea majoritate a funcțiilor care necesită regionalizare.

Acesta a fost cazul prezentat cu iOS Glisați tastatura 13, care permite scrierea fără a vă ridica degetul de pe ecran. Acest lucru este, de asemenea, acum în noul iOS 14, care în partea leului se concentrează în jurul valorii de Siri nefericite. Mesaj non-contact și translator inteligent - și unul, iar cea de-a doua opțiune rămâne la îndemâna poliilor.

Continuând, în momentul în care ne lipsește.în. Scribble în iPad, conversia scrierii de mână stylus-intrare pentru text Apple a Creion-imprimate.

Și trebuie amintit că cele de mai sus sunt doar partea de sus a aisbergului - pentru că există încă o mulțime de funcții care acționează în Polonia, dar nu sunt precise și abia reziduale susținute. Exemplu: hărți Apple și transport public, rute care nu sunt disponibile chiar și în capitala Varșovia.

În concluzie într-adevăr greu de rezistat impresiei că produsul ne este apăsat cu o reducere clară. Sau mai îndrăzneț - handicapat. Și, de aceea, îmi pare rău pentru polonez Fanom Apple, al cărui producător favorit nu se poate trata într-un mod serios în mod corespunzător. Cuvânt, în locul Apple o dată spart, avem o cameră.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> FelietonsetProgramingbiznes

Recomandat
Lasă Un Comentariu