Principal » Internet » iOS 11.3 este deja! O actualizare mare vă permite să dezactivați iponațiile iPhone

iOS 11.3 este deja! O actualizare mare vă permite să dezactivați iponațiile iPhone

Internet : iOS 11.3 este deja! O actualizare mare vă permite să dezactivați iponațiile iPhone

Apple a făcut în cele din urmă o actualizare fiind un răspuns la Africa cu lansarea iPhone „AMI, în cazul în care bateria a fost deja uzat. După o perioadă de testare, eliberarea mai multor ediții stabile Beta, este acum disponibilă și cu instrumentul care oferă utilizatorului mai mult control asupra bateriei.

Noua versiune iOS a fost marcată cu numărul 11.3. Dimensiunea sa este de aproximativ 700 MB. Dacă un mesaj despre disponibilitatea disponibilității nu a apărut automat, trebuie să verificați disponibilitatea manuală. În acest scop, introducem setările, apoi în general și faceți clic pe Upgrade-uri.

iOS 11.3 aduce în primul rând unelte pentru a controla starea bateriei. Opțiunea în prezent în versiunea beta a apărut în setările dispozitivului din fila bateriei. Este posibilă verificarea consumului curent al bateriei și impactul acesteia asupra vitezei iPhone 'a. În plus, va apărea un mesaj adecvat în dispozitivele cu o baterie utilizată care indică faptul că bateria trebuie înlocuită.

O nouă versiune este, de asemenea, îmbunătățiri în realitatea extinsă. Dezvoltatorii au primit unelte Actualizate Arkit 1.5, introducerea unor oportunități de integrare mai mari cu lumea înconjurătoare. Utilizatorii vor putea acum să pună obiecte virtuale pe suprafețe verticale, cum ar fi pereții sau ușile. Cartografia obiectelor cu forme mai neregulate a fost îmbunătățită. Semne, postere sau imagini vor putea să se conecteze la o realitate extinsă, de exemplu. Posterul va fi "reînviat " sau muzeul va arăta opere de artă interactivă. Apple în Arkit 1.5 vede, de asemenea, aplicația în școli în care studenții trebuie să utilizeze noi iPad-uri.

Modificările ulterioare se referă la o aplicație de sănătate care poate colecta acum date din spitale. Utilizatorul își va examina datele medicale de la mulți furnizori. Există notificări cu privire la rezultatele actuale ale testelor de laborator, fitness sau medicamente necesare. Datele vor fi criptate și accesul va fi posibil după introducerea unei parole predeterminate. Funcția din Polonia este mai degrabă popularitate nu va câștiga.

Aplicația Apple Music a primit o secțiune dedicată cu videoclipuri muzicale. Desigur, nu a putut fi lipsită de animală nouă promovată cu iPhone X. Utilizatorii au un dragon, un urs, leu și craniu. iOS 11.3 aduce multe alte îmbunătățiri mai mici și elimină erorile pre-raportate.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu