Principal » Internet » iOS 10.2 - o sută de emoji frumoși, zeci de remedii de sistem

iOS 10.2 - o sută de emoji frumoși, zeci de remedii de sistem

Internet : iOS 10.2 - o sută de emoji frumoși, zeci de remedii de sistem

Apple a făcut o altă actualizare ridicată a iOS, marcată ca 10.2. Parcela nu este mare, are puțin peste 255 MB, utilizatorii Apolscy nu ar trebui să se aștepte prea mult. Cea mai importantă știre, aplicație TV, care trebuie să înființeze conținutul diferitelor aplicații video și să servească pentru a recomanda o serie de filme noi, funcționează numai în Statele Unite. Practic, avem o mulțime de patch-uri pentru aplicațiile de sistem și

..

O sută de emoji noi cu oameni, animale, mâncare, onduri sportive. În cele din urmă, de ceva timp Emoji trezindu-se emoțiile uimitoare în rândul utilizatorilor.

Cu aceste schimbări majore, să începem aplicația Fotografii: Photo trybLive permite o mai bună stabilizare a imaginii și mai liczbęklatek pe secundă, îmbunătățite fotografiile de grupare în acest album persoane samegoczłowieka eliminate din problema prin introducerea unui filmugenerowanego funcții amintiri de imagini nepotrivite (de exemplu,.Descărcări de ecran) și operarea telefoto în iPhone 7Plus a fost fixată.

Muzica oferă acum un acces mai ușor la piesele de urmărire de amestecare și la lista următoare. Doar mutați ecranul până ecranul. În bibliotecă puteți schimba acum metodele de melodii, albume și piese.

Mesajele oferă noi efecte pełnokeranowych, definite ca dragoste și ceremonie. Problema afișării tastaturii pe ecran a fost, de asemenea, rezolvată.

Știri aduc o secțiune numită salvată, cu un articol comportamental. Citirea pentru mai târziu, secțiunea pentru dvs. în care puteți selecta publicații plătibile din canalele abonate și trecerea între publicații - trecerea din stânga.

APLICAREA MAILL, MAIL, GOT TZLYPROBLEY FIXES: Transfer de foi netracteabile după eroare ARCHIWIZACJIWIADOśCI în copierea și lipirea presei lungi, selectarea mesajului greșit după eliminarea conversației.

Disponibilitatea funcțiilor în iOS-IE 10.2 ma adus pe mine.în. obsługęurządzenia braillepen 14 prin Voiceover și Voiceover Takżepoprawki la comutarea mesei Braille 'A, indisponibilitatea voturilor Expanded Siri Wporządkowaniu Listele de eroare și imposibilitatea de a elimina vocea Wiadomościpiczty.

New Emoji iOS-A 10.2: Pictogramele Era au mare

Alte modificări se referă la sistemul Homekita (senzori Interneturzeczy acum au acces la notificările sistemului), conexiunile poprawieniajakości accesoriu Bluetooth, după alte companii, Ostrościobrazu, proporție și orientare în apeluri, Oraznaprawienia Probleme cu caracteristici în cititor și lectură Safari.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu