Principal » Internet » Intu - meditație

Intu - meditație

Internet : Intu - meditație

Intu - meditația este un program destinat persoanelor care sunt interesate de meditație. Conține cursuri care vă permit să stăpâniți elementele de bază ale meditației și să mergeți la niveluri mai ridicate de avansare.

Aplicația este simplă de utilizat, iar designul grafic aplicat în ea nu oprește atenția din partea principală a programului, adică Introducere în meditație. Pe ecranul principal, găsim o listă de șapte cursuri. Primul ne introduce în secretele meditației, altul va fi dedicat altor aspecte ale acestei arte, de exemplu. sinceritate. Cursurile sunt împărțite în lecții și doresc să meargă mai departe, trebuie să se potrivească cu fiecare dintre ele. Ele sunt un sunet de înaltă calitate cu vârfuri de meditație înregistrate. El explică sentimentul pas cu pas al fiecărei lecții și metode de meditație recomandate.

Programul vă permite să setați o reamintire a timpului de meditație viitoare, este, de asemenea, posibilă selectarea unei opțiuni care va dezactiva sunetul apelurilor primite în timpul aplicației.

Intu - meditație gratuită, putem folosi doar cursul introductiv scris timp de șapte zile. Accesul la următorul vom câștiga, plătiți o dată o dată. PLN 14 pentru achiziționarea unui abonament anual.

Recomandat
Lasă Un Comentariu