Principal » Internet » Internet Vectra nu funcționează. În Elbląg, eșec din dimineața (actualizare)

Internet Vectra nu funcționează. În Elbląg, eșec din dimineața (actualizare)

Internet : Internet Vectra nu funcționează. În Elbląg, eșec din dimineața (actualizare)

Clienții de la VECTRY din orele de dimineață devreme au o problemă cu accesul la Internet. Conform informațiilor de la recent, eșecul se referă la orașele mari și afectează mii de poli.

Clienții vectori de mai multe ore Masic se plâng de lipsa de servicii - în primul rând, Internetul, dar și televiziunea și telefonul. Conform aplicațiilor de pe site-ul downdetector, dificultate la Internet au început deja aproximativ 6:00, dar ieri au existat și momente când Vectra a avut probleme cu stabilitatea de funcționare.

În prezent, După mai mult de 3 ore după primele rapoarte, problemele cu Internet Vectra încă sute de utilizatori raportează. De la comentariile clienților, rezultă că problemele din unele locuri rămân de ieri, iar eșecurile de raportare operatorului nu rezultă. "De ieri din sud nu avem internet, am raportat eșecurile și apoi nimic. Face în mod constant o resetare a routerului..."- citim într-un fragment al unuia dintre comentarii.

Sursa de fotografii: © Downdetector Premii Vectra

De la harta publicată a eșecurilor de vectori, se pare că Cele mai multe rapoarte au dezvăluit până acum, printre altele, de la Varșovia și zona Tri-City. De câteva ore de pe site, 300-500 de aplicații noi în intervale de timp ulterioare. Totul indică faptul că eșecul este grav și este dificil să se estimeze cât de repede poate fi rezolvată. Până atunci, clienții Vectra rămân fără acces la internet.

Ce este interesant, În social media, Vectra nu a confirmat eșecul și utilizatorii ulteriori care semnalizează problemele de internet, propune contactul într-un mesaj privat. Acest lucru sugerează că raportarea eșecului pe Internet - cel puțin teoretic - sunt tratați individual. Vom urma acest subiect și vom actualiza această publicație pe o bază continuă, de îndată ce vor apărea noi fire.

Safe Internet Ziua 2022: Iată cele mai importante 5 probleme importante

Actualizați,. 12:15

Totul indică faptul că eșecul lui Vectra este încă imprevizibil. Aplicațiile noi apar în mod constant pe recent, iar utilizatorii adaugă noi comentarii. De la unul dintre cele mai noi arată că Vectra informează pe linia de asistență cu problemele în curs și sugerează că eșecul va fi rezolvat până la ora 14:30.

Fotografiile sursă: © Downdetector Numărul de bilete de probleme scade Vectra indiferent

Operatorul admite, de asemenea, în comentariile de pe Facebook că Pot exista probleme în unele locații. „Din păcate, în această locație există în prezent probleme cu acces la serviciul. Tehnicienii noștri lucrează deja la eliminarea eșecului. Ne cerem scuze pentru inconveniente "- sună unul dintre comentariile relativ noi la mesajul clientului despre lipsa accesului la Internet și de televiziune.

Actualizați,. 12:40

Cu privire la problemele cu accesul la Internet, am primit un comentariu suplimentar de la Vectra. Cum să declare operatorul, Probleme se referă numai la părți ale rezidenților Elbląg, iar sfârșitul muncii este planificat pentru 16:00:

Din cauza lucrărilor de modernizare prelungite, o parte din rezidenții Elbląg nu are acces la serviciile noastre. Serviciile noastre tehnice lucrează intensiv. Restabilim treptat serviciile, timpul așteptat de finalizare a lucrărilor de modernizare în jurul zonei este de 16:00. Vom informa despre pașii următori în mod regulat. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create.

Justyna Grzelak

Coordonator DS. PR, VECTRA S.ȘI.

Actualizați,. 18:45

Din păcate, deși există o seară că rechizițiile pe spectacol downdetector că problemele de internet Vectra sunt încă neplătite.

Sursa de fotografii: © Downdetector Premiul Vecty este încă în desfășurare

Actualizați,. 19:55

Vectra informează că pe întregul Elbląg, ați reușit să restaurați accesul la televiziune. Unii clienți pot folosi, de asemenea, internetul.

Dorim să vă informăm cu amabilitate că am restabilit pe deplin serviciul TV peste întregul Elbląg. Noi restabili treptat alte servicii în domenii ulterioare, o parte semnificativă din locuitorii orașului au deja acces deplin la internet. Motivul eșecului a fost în curs de desfășurare lucrări de modernizare intensă. Persoanele care au suferit ca urmare a eșecului de serviciu astăzi vor primi o compensație în următoarele luni de decontare. Ne cerem scuze pentru neplăcerile rezultate din situație.

Justyna Grzelak

Coordonator DS. PR, VECTRA S.ȘI.

Update, 11 februarie, la. 6:50

De la o scădere semnificativă a numărului de aplicații de pe recent Puteți concluziona că înainte de miezul nopții, problemele lui Vectra au fost rezolvate. Sperăm să fim căpărăm clienții, aceasta înseamnă eșec și reveni la serviciile complete de fitness. Pentru formalitățile, continuăm să observăm cazul și vom continua firul de compensare pentru clienți într-o publicație separată:

Vectra își cere scuze pentru lipsa internetului. Vor fi facturi mai mici (actualizare)

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai mult> NEWWAWARAVECTRA

Recomandat
Lasă Un Comentariu