Principal » Internet » Internet Explorer King Security Gaps

Internet Explorer King Security Gaps

Internet : Internet Explorer King Security Gaps

Laboratoarele de laborator Bromium care se confruntă cu securitatea și testarea în software-ul de calculator au publicat un raport interesant referitor la atacurile vizate în aplicațiile populare. Ceea ce se poate spune imediat este faptul că numărul lor este în creștere și la o rată alarmantă. Deși producătorii încearcă să răspundă la informații despre problemele destul de repede, software-ul lor are tot timpul și vor avea lacune - programele distribuite în prezent sunt atât de complicate încât evitarea susceptibilității a devenit imposibilă. Care, totuși, aduce cel mai mare risc?

Aplicație, care este un tip de titular de înregistrare a fost Internet Explorer. Din păcate, dar acest browser Microsoft este atacat cel mai adesea și cel mai adesea există lacune căutate. Datele se impresionează foarte negativ, deoarece numai în primul trimestru al anului 2014 au fost detectate mai multe vulnerabilități decât tot anul 2013 (aproape 150). Crește tendința poate fi văzută și pentru alte aplicații expuse atacurilor, dar numai eu am fost atât de rău. Acest lucru poate să țină cont de playerul flash integrat din browser, unde vulnerabilitățile sunt adesea incluse în cele detectate în Explorer Internet, ceea ce rezultă în mod semnificativ excesiv.

Al doilea loc a mers la Firefox, care a fost în jur de ceva timp începe să scadă mai puțin în acest tip de statistici. Cu toate acestea, rezultatul nu este atât de rău, deoarece la fel de mult ca aproximativ 150 de lacune au fost găsite un an (vă reamintim, este vorba despre întregul an), primul trimestru al celui actual este de peste 50 de ani. Chrome și Java au înregistrat cantități similare. Surprinde celor care au crezut că au căzut tragic din produse Adobe, cum ar fi cititorul de fișiere PDF Flash și cititor. Deși ambele aplicații înregistrează numărul de vulnerabilitate statistic mai mare decât acum un an, nu este mare. În plus, știm din cazurile anterioare că Adobe răspunde rapid la cereri. La sfârșit a existat un pachet de birouri.

Deși Internet Explorer a scăzut foarte rău, Microsoft se poate lăuda timpul de răspuns al declarației de vulnerabilități detectate. Cu câțiva ani în urmă, în timpul domniei IE9, această companie a fost de aproximativ 3 luni. În prezent, patch-urile sunt emise în mai puțin de o săptămână, ceea ce reprezintă o creștere calitativă imensă. Dacă un astfel de comportament ar afecta toate vulnerabilitățile detectate, chiar și creșterea numărului lor nu este o problemă, deoarece utilizatorii primesc rapid un plasture, desigur, cu excepția cazului în care utilizarea mecanismului de actualizări automate ale sistemului. În cazul IE, cele mai frecvent utilizate metode cu atacuri care utilizează exploatări sunt utilizarea ingineriei înapoi la atacurile pentru memoria de aplicare, precum și de ocolire a securității sistemului, cum ar fi ASLR și DEP.

Potrivit raportului, este, de asemenea, o amenințare serioasă de a utiliza atacurile de acțiune ale scriptului de acțiune asupra browserului și a blițului. Predicțiile spun că participarea lor va crește doar. Concluziile sunt simple de tras: cea mai slabă legătură utilizată pe o bază zilnică a computerelor sunt browsere, precum și pluginurile disponibile. O primă primă primă este rezolvată astfel software inutil (de exemplu,. Java), precum și pornirea soluțiilor, cum ar fi clic-to-play. Securitatea noastră îmbunătățește un ciclu de publicare mai rapidă a browserelor, dar cel mai important lucru este ceea ce facem noi înșine.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu