Principal » Internet » Internet Explorer 12 cu o nouă interfață și extensii

Internet Explorer 12 cu o nouă interfață și extensii

Internet : Internet Explorer 12 cu o nouă interfață și extensii

Una dintre cele mai importante știri de astăzi este primele capturi de ecran ale ecranului Windows 9. O altă informație, strict asociată cu software-ul pilot de la Microsoft, sunt noi rapoarte despre Internet Explorer 12. Totul indică faptul că următoarea ediție a browserului de la Redmond va avea o interfață complet nouă și posibilitatea de a crea extensii.

Cele mai recente zvonuri vorbesc despre reorganizarea totală a interfeței grafice de utilizator în următoarea tranșă a Internet Explorer. Noul browser va arăta foarte asemănător cu Firefox sau Chrome 'a. Designul va fi adaptat stilului modern, va fi plat și lipsit de "Waterscy ". Bara de adrese va merge sub fasciculul cu carduri, care se află pe întreaga lățime a ferestrei, care este aceeași cu acest loc în browser de la Google 'și Mozilla. În plus, Microsoft dorește să simplifice semnificativ crearea de extensii. Până în prezent, scrierea pluginului a fost mult mai dificilă decât competiția, noua versiune a Internet Explorer trebuie să o schimbe.

Din păcate, nu am fost nebuni în ceea ce privește graficele care prezintă un alt spectator de browser de la Microsoft. Imagini de ecran ale ecranului Windows 9, care au fost pe web, arată vechea versiune a programului. Internet Explorer 12 va apărea împreună cu ediția finală a Windows 9, deși nu este sigur că va vedea lumina zilei împreună cu versiunea sa de testare (oficială).

Internet Explorer 12 va trebui să prindă tendințele predominante în lumea browserelor. Suntem extrem de interesați dacă noua versiune va fi capabilă să convingă utilizatorii și dezvoltatorii care până acum au mult mai mult, evitați navigarea rețelei de la Microsoft.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu