Principal » Internet » Internetul fără limite pentru serviciile selectate poate fi interzisă. Autoritățile de reglementare se tem de monopoluri

Internetul fără limite pentru serviciile selectate poate fi interzisă. Autoritățile de reglementare se tem de monopoluri

Internet : Internetul fără limite pentru serviciile selectate poate fi interzisă. Autoritățile de reglementare se tem de monopoluri

Aceasta este o practică din ce în ce mai obișnuită a afacerilor la interconectarea interconectării și furnizorii de servicii - pentru a obține concurența, să servim clienților accesul la un anumit dispozitiv fără restricții. Oferta, fără îndoială, atractivă: Oferirea serviciilor Generarea traficului de rețea Gigabyty, iar mobiliile de internet sunt destul de modeste. Această încălcare a rețelei deschise, totuși, deschide calea spre consolidarea monopolurilor, cum ar fi astfel de autoritățile de reglementare a pieței.Așa sa întâmplat în Olanda, unde există AutoraTconsument & Markt (ACM) a ordonat excluderea mobilă a DATAVERSE MUZIEK, muzică neinflamabilă pentru abonați.

Potrivit oficialilor ACM, oferte precum DATAVRIJE MZIEK, traficul de rețea pentru serviciile de internet selectate, acestea ar putea fi necesare pentru a afecta competitivitatea în această industrie - în special în cazul site-urilor care consumă cele mai multe date, cum ar fi Spotify sau YouTube. Aceste tipuri de telecomunicații între furnizorii de telecomunicații pot afecta modul în care consumați de pe Internet.

ACM recunoaște că reglementările UE vă permit să oferiți un card de serviciu sau după rate preferențial, dar pe de altă parte, dreptul Regatului Țărilor de Jos nu permite prețul de preț: o companie nu poate fi oferită altfel decât cealaltă. Prin urmare, acțiunile autorităților de reglementare sunt necesare deoarece nu există un astfel de lucru ca un transfer gratuit - în realitate, alte servicii devin din ce în ce mai scumpe.

Dutch T-Mobile, în cazul în care nu dezvăluie acest lucru „muzica nelimitat “ pentru abonații săi, va fi pedepsit cu amendă de la 50 la 500.000 de euro infecta în ziua ofertei sale. Telekom a anunțat deja că restaurarea autorității de reglementare se va referi la Curte și până atunci va continua să ofere muzică "gratuit ".

Cu o problemă similară, ei sunt de acord și în Statele Unite, unde comunicațiile federale au luat relația AT & T și Verizon cu serviciul DirectTV sub lupă. De asemenea, a observat recunoașterea naturii acestor contracte pe care le armonizează în mod lung consumatorii.

Așa cum trebuie să se situeze? Așteptăm opinia președintelui UOKIK.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Afaceri

Recomandat
Lasă Un Comentariu