Principal » Internet » Interfață pentru înlocuire: sesiuni de noapte pe noaptea YouTube întunecate

Interfață pentru înlocuire: sesiuni de noapte pe noaptea YouTube întunecate

Internet : Interfață pentru înlocuire: sesiuni de noapte pe noaptea YouTube întunecate

YouTube pentru ultimii ani nu-i pasă de propriile sale în ultimii ani. Interfața a fost ultima, în timp ce se gândeau la cel mai mare serviciu video al dezvoltatorului din această planetă, care lucrează la introducerea rezoluției Ultrawysoki, îmbunătățirea codării, soluțiile pentru jucători, fără reclame plătibile sau, de asemenea, o platformă TV. Acum, cu toate acestea, a venit timpul și în acest aspect. Inspirarea soluțiilor mobile, o nouă interfață YouTube pe cadrul polimerului este pornită.Ce este atât de rece? Mai presus de toate, pielea întunecată.

Rularea unei noi interfețe, disponibilă în prezent în versiunea BETAJEST TRIVIAL. Doar vizitați YouTube.COM / NEWE Faceți clic pe butonul "încercați ". După comutare, interfața "Polymeric" va fi activată pe toate subpaginile site-ului web.

La prima vedere, vom vedea inspirațiile pentru designul clasic al designului materialelor. Pictograme simple, Wyrazistekolory, o mulțime de spațiu - toate arată ecrane de la Najlepiejna de dispozitive mobile, permițându-vă să vă concentrați asupra conținutului Sięużytkownikowi. Cu toate acestea, chiar și într-un browser, nu este rău, vom aprecia în primul rând la interfața de răspuns din surse regenerabile.

Cel mai important lucru este ceea ce nu puteți vedea. Noua hartă a interfeței modularului modular pentru o dezvoltare mult mai rapidă a noilor funcționalități care vor funcționa, de asemenea, mult mai eficient decât acest lucru, avem până acum. Acest lucru se datorează mecanismului care au folosit webComponents care permite browserelor web moderne Tworzyćspersonalizowane elemente, care au cooperat fără probleme cu ceea ce găsim în HTML implicit. Ei lucrează extrem de repede, datorită utilizării lucrătorului de service și a mecanismului de protocol HTTP / 2.

Prima nouă funcționalitate pe care o obținem este albastru închis. Puteți să o activați făcând clic pe pictograma profilului utilizatorului cu colțul din dreapta sus și selectați modul Dark din meniul derulant. Atașați setările. Comutați opțiunea Activați modul întunecat - și Towsstko. Efectul este mai mult decât un YouTube satisfăcător, subliniind în mod semnificativ pe timp de noapte.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu