Principal » Internet » Capacul inteligent pentru saltea va avea grijă de calitatea somnului nostru

Capacul inteligent pentru saltea va avea grijă de calitatea somnului nostru

Internet : Capacul inteligent pentru saltea va avea grijă de calitatea somnului nostru

Calitatea somnului este baza - toată lumea ar trebui să știe despre asta. În Wysypianiu ar trebui să ne ajute să fim saltele inteligente acoperă luna. El examinează calitatea somnului, măsoară frecvența cardiacă și frecvența respirației. În plus, învață obiceiurile noastre și de a putea îmbunătăți calitatea somnului și când ne trezim, notifică cafeaua, am început să ne pregătim cafeaua preferată.

Oricine a avut probleme cu somnul de mult timp, el a înțeles cu siguranță cât de important este un vis. El bate corpul să se odihnească și să se regenereze. Dacă vom dormi bine, suntem mai sănătoși, vom obține rezultate mai bune la locul de muncă și de școală, și, de asemenea, mult mai ușor să aibă grijă de a menține forma bună. În plus, aplicațiile adecvate pentru smartphone-uri ne pot ajuta și am fost recent interesați suficient de SmartWatch, care permit examinarea organismului în timpul somnului. Cu toate acestea, dacă suntem nemulțumiți de aplicațiile disponibile, iar măsurătorile efectuate de Smart-watch ne par nu prea corecte, merită interesată de o saltea inteligentă Luna.

Opt: Primul patul de acoperire a saltelei lumii, care face orice inteligent

Luna monitorizează visul nostru, controlează temperatura patului, separat pentru stânga și dreapta și comunică, de asemenea, cu alte dispozitive, deci vă poate verifica într-o casă inteligentă. Senzorii utilizați Activează fazele de somn, frecvența respirației, frecvența cardiacă și temperatura. Luna are, de asemenea, un senzor de lumină, un microfon și un modul WiFi. Microfonul poate provoca reticența la cei care se tem de intimitate, producătorul își rezervă că sunt utilizate în principal pentru a detecta sforăitul. Cu toate acestea, Luna va fi un alt lucru, după smart-ceasuri și televizoare, care vor asculta împrejurimile aproape fără întrerupere. Datele colectate de acest capac poate fi răsfoite folosind o aplicație gratuită disponibilă pentru dispozitive care funcționează în conformitate cu Android sau IOS de control. Luna învață obiceiurile de dormit și se adaptează la o anumită persoană. În plus, cererea va fi prezentată propunerilor de schimbare, care vizează îmbunătățirea calității somnului. Luna se conectează la alte dispozitive inteligente, poate notifica mașina de cafea să înceapă pregătirea cafelei, pentru că tocmai am ridicat sau opri lumina când plecăm.

Putem plasa deja comenzi, prețurile încep de la 199 de dolari. Trebuie să fie admis că cazul oferit de acest caz inteligent pe saltea posibilitățile sunt foarte multe, impresia nu numai că senzorii de control al somnului, ci și posibilitatea de a învăța obiceiurile noastre, precum și comunicarea cu alte dispozitive.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu