Principal » Internet » Îmbrăcăminte inteligentă pentru sportivi. Senshell - un tricou care înlocuiește formator

Îmbrăcăminte inteligentă pentru sportivi. Senshell - un tricou care înlocuiește formator

Internet : Îmbrăcăminte inteligentă pentru sportivi. Senshell - un tricou care înlocuiește formator

Printre multe profesii pe care noile tehnologii le pot trimite înapoi la Lamus, există un antrenor personal. Este posibil ca tricoul inteligent să fie înlocuit.

Păsări - electronice delicioase - sunt asociate în mod obișnuit cu smartwatch-uri și benzi sportive. Posibilitățile dispozitivelor purtate direct pe corpurile noastre sunt mult mai mari, ceea ce demonstrează Senzhell Sethell. fondator și inițiator său, Dariusz Wojciechowski, a decis să creeze un tricou care va înlocui antrenor de sport.

Această idee neobișnuită a apărut ca un răspuns la nevoile sale. Formarea care rulează, a făcut un prejudiciu, care la determinat să se gândească cum să protejeze pe alții în fața unor probleme similare. Îmbrăcăminte inteligent sa dovedit a fi soluția. Ideea înclinată în Podkarpackie Kuźnia Young Antreprenori - Incubator Rzeszów Samsung. Aici creatorii de soluții inovatoare pot lucra la dezvoltarea proiectelor lor - beneficiază de sprijin financiar, financiar și de a obține noi contacte de afaceri.

Cum ne practicăm? T-shirt da răspuns

Cum se antrenează sub specialitate? Nu orice SPORTER știe acest sentiment, deoarece pentru sprijinul instructorului personal, de obicei, trebuie să plătească o mulțime. Nimic ciudat că - după cum notează Dariusz Wojciechowski - multi incepatori incepand aventura lor de a cumpăra un ceas sport.

Acest lucru poate determina de obicei dacă ne practicăm și ne prezentăm cu statistici relevante. Problema este că, spunând că dacă practicăm, este prea puțin. Valoarea reală are informații așa cum facem noi.

T-Shirt ca un antrenor personal

Acest obiectiv a fost cămășile Senshell, care sunt încă în faza de testare pentru moment. Datorită cusute a dimensiunilor unghiilor, un tricou poate evalua atât de importante informații ca ritmul cardiac, respirația, atitudinea corpului și mișcările efectuate. Toate aceste date sunt în mod regulat într-o aplicație mobilă, care - analizarea acestora - comenzi vocale, ne oferă ce și cum ne putem îmbunătăți.

- îndreptați-vă pentru că sunteți sufocați. Volumul dvs. pulmonar scade și începeți să obțineți tot mai multă chinuire - aude greșeala utilizatorului. Este mai mult sau mai puțin ca un antrenor personal uitat la formarea noastră și corectat de greșeli în mod regulat.

Racing și schi - Acesta este doar începutul

Așa cum se întâmplă uneori cu idei inovatoare, de asemenea, aceasta a evoluat. Deși activitatea de pornire a început cu un tricou inteligent pentru alergători, și între timp au fost de asemenea lucrați la inserții inteligente de încălțăminte, cea mai apropiată debut de piață nu sunt accesorii pentru alergători, dar

..

Outfit de schi. Primele copii trebuie să meargă la școli de schi în acest sezon.

Evoluția ideii în același timp, dovadă a universalității soluției propuse. Senshell îmbrăcăminte poate - desigur, după colectarea datelor corespunzătoare și „predare “ Aplicarea modelelor de comportament dorite - amatori mâner de diverse sporturi,. Acest lucru este confirmat de Dariusz Wojciechowski: - Interesul depășește puterile noastre de procesare. Aproape toată lumea cu care vorbim, vedem că folosirea ideii noastre în disciplina dvs. sportivă. Totul este o chestiune de predare a modelelor potrivite, deoarece stratul hardware - electronică - este universal.

O investiție care se va întoarce rapid

Interesant Proiectul nu ar trebui să fie surprins când ne uităm la calculul prezentat. În Polonia, costul de închiriere a unui antrenor de personal este de aproximativ PLN 100 pe oră. Costul așteptat al cămășilor este OK. PLN 1000, deci după 10 training-uri, echipamentul poate începe să vină înapoi. Pe alte piețe, unde lucrarea oamenilor este evaluată mai sus, rambursarea va fi și mai rapidă. Acestea nu sunt doar estimări teoretice, deoarece primele haine inteligente sunt pentru a lovi M.în. Pentru școlile de schi din Elveția.

Numai dacă consiliere, dat de mașină, poate concura efectiv cu cele pe care le-ar putea auzi de la un om? Dariusz Wojciechowski răspunde la această întrebare afirmativ, la deschiderea secretul surselor, ale căror haine inteligente în același timp, atrage cunoștințele sale.

- Lucrăm cu formatori care ne învață sistemul și îi dau experiențele. Cămășile noastre se înregistrează, de exemplu,. Formarea a 100 de persoane diferite a căror activitate observă formatorul și subliniază că, în orice moment, o persoană specifică face o eroare specifică și ar trebui să îndeplinească anumite acțiuni pentru ao repara. Datorită acestui lucru, creăm o bază de date a mișcărilor pe care le putem evalua în mai multe aspecte.

Tehnologie care va înlocui formatorii

Pentru moment, are loc la nivel local - la nivelul care operează pe smartphone-ul aplicației - dar, în cele din urmă, datele sunt de a lovi norul în care vor fi supuse unei analize versatile. Noi oportunități au, de asemenea, o aplicație mobilă, care va oferi M în viitor.în. Diferite programe de instruire. Care va beneficia de ea?

- La început vrem să ajungem la formatori de schi. Datorită îmbrăcămintei noastre, vor putea să se antreneze mult mai eficient, să detecteze și să analizeze erorile elevilor - nu numai în mod regulat, ci și. În timpul analizei de seară a progresului. În cele din urmă, dorim să ajungă la amatori ambițioși și oameni încep de aventura lor sportive.

Inovațiile în sport au contribuit mult timp la îmbunătățirea rezultatelor. În lucrul la soluții care se schimbă nu numai modul de formare, ci și efectele trebuie să fie implicate nu numai profesioniști, ci și cei mai buni experți în domeniul tehnologiei.

Samsung Inkubator care operează în Rzeszów din 2017, acest lucru este mai mult decât un spațiu în care tinerii antreprenori își pot dezvolta proiectele. Este în primul rând comunitatea de inovatori, în care idei vizionare se combină cu lumea afacerilor, care permite punerea lor în aplicare. Efectele acestei cooperări pot aduce beneficii nu numai industria IT, ci și tot mai multe ori domeniile în care tehnologia decide cu privire la efectul final. Sportivii știu acest lucru cel mai bun și datorită proiectelor, cum ar fi Senshell, amator va ajunge la un nivel mai înalt.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Headports

Recomandat
Lasă Un Comentariu