Principal » Internet » Intel: Windows 10 nu va salva un PC

Intel: Windows 10 nu va salva un PC

Internet : Intel: Windows 10 nu va salva un PC

Premiul Windows 10 se poate schimba foarte mult, dar dacă acest sistem va salva piața computerelor desktop? Unii producători, ca de exemplu ASUS, nu cred în succesul unei noi ediții pe dispozitive mobile. În cazul PC-ului, situația arată similară - Potrivit reprezentanților Intel, sistemul nu va salva pe desktop, pe termen lung, piața se va micșora în continuare.

Pentru unele companii, criza care durează mult timp pe piața staționară este o problemă serioasă - scade vânzarea nu numai întregi, ci și părți individuale. Treburile nu va salva inflammates, acestea sunt doar o nisa, o picătură în Marea de consum, care arată chiar și statistici referitoare la piața de aspect grafic. O mulțime de a spune aici este Windows 10: sistem teoretic adaptat atât pentru dispozitivele desktop, cât și pentru dispozitivele mobile, permițându-vă să utilizați aplicații universale, precum și restaurarea m.în. Meniul de pornire clasic și creat cu vocea comunității. Toate acestea sunt bune pentru adoptarea și adaptarea sa.

Șeful lui Intel, Brian tufiș, dar el este sceptic cu privire la schimbările care vor veni pe piață după premiera oficială a Windows 10. Da, vă veți aștepta inițial o anumită creștere a interesului pentru noile computere, de asemenea staționare. Cu toate acestea, acest lucru nu va crește imens, iar pe termen lung, ne vom întoarce la scăderi ciclice ale vânzărilor de PC-uri. Acesta nu va ajuta chiar că proprietarii de versiuni mai vechi vor fi în măsură să facă un upgrade complet gratuit la Windows 10, în timpul premierei premierei. Sistemul este doar o anumită bază de date pentru aplicațiile din care folosim. Acestea devin recent din ce în ce mai mobile (care chiar a spus Microsoft), iar performanța computerelor crește. Mulți utilizatori nu au nevoie de performanțe ridicate sau posibilitatea înlocuirii independente a componentelor - de la jocuri sunt console (și din ce în ce mai frecvent, smartphone-uri sau tablete), hibrizi mici, precum și Chromebooks, sunt o alegere mai bună pentru consumul de conținut de Internet.

Deși primul trimestru al anului 2015 vorbește despre o scădere a aprovizionării cu PC cu 5,2%, președintele Intel nu este îngrijorat - posibil, deoarece 95% din veniturile chipzilli provin de pe piața PC-urilor? Compania investește alte segmente de piață și înregistrează tot mai multe profituri din dezvoltarea centrelor de date destinate afacerilor. Să nu uităm, de asemenea, că Intel încearcă să-și atace layout-urile și o piață mobilă. Aici, totuși, are dificultăți serioase: miezurile brațului se dovedesc în multe cazuri nu numai mai rapide, ci și mai eficiente din punct de vedere energetic. Concurență sub formă de NP. Samsung este dezvoltat din punct de vedere tehnologic.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu