Principal » Internet » Intel prezintă gratuit securitatea McAfee Mobile Security pentru Android și iOS

Intel prezintă gratuit securitatea McAfee Mobile Security pentru Android și iOS

Internet : Intel prezintă gratuit securitatea McAfee Mobile Security pentru Android și iOS

Utilizatorii Android și IOS pot fi distinsi într-un fel: Intel, un jucător imens pe multe piețe legate de IT a decis să furnizeze un pachet gratuit de securitate a dispozitivului mobil. Interesant, aplicația are încă numele McAfee Mobile Security, în ciuda faptului că la începutul lunii ianuarie, Intel mi-a dat în mod clar să înțeleg că, pentru o teamă de binele mărcii, a trebuit să redenumite întregul fortificat pentru Securitate Intel. Să ne concentrăm asupra posibilităților pachetului, deoarece acestea sunt cel puțin interesante. Sincer, având în vedere costul său zero, s-ar putea spune chiar că aceasta răspândește o mulțime de aplicații competitive pe lamele umărului.Pachetul este alcătuit din mai multe module. Cel mai important dintre ele este un antivirus care vă permite să efectuați scanare de siguranță, precum și actualizări automate și manuale. Scanarea în timp real este disponibilă. Toate aplicațiile și mesajele. Scanerul la cerere efectuează scanarea zilnică programată, vă permite, de asemenea, să scanați manual, aplicații sau non-standard care pot include diverse date. Cel de-al doilea modul este responsabil pentru confidențialitatea utilizatorului, vă permite să verificați aplicația pentru datele utilizatorului colectate. Acest modul vă permite să blocați aplicațiile selectate cu un cod de securitate, precum și să creați fișiere de utilizator de exemplu. Principal pentru un adult și copii cu un set limitat de aplicații. Folosind acest lucru, utilizatorul poate crea, de asemenea, liste de numere permise și blocate pentru a respinge automat apelurile și mesajele SMS.

Cel de-al treilea modul este responsabil pentru scanarea site-urilor web, precum și de avertizare la conectarea cu rețelele Wi-Fi negarantate și fără precedent. Modulul de rezervă corespunde securizarea datelor importante de utilizator. Datorită acestuia, este posibilă o transmisie ciclică, automată și manuală la norul copiilor mesajului, logo-urile de conectare, precum și datele de contact. Ultimul module pe care pachetul McAfee oferă un sistem anti-furt. Acest lucru după contul corespunzător vă permite să găsiți de la distanță dispozitivul, blocarea, ștergerea tuturor datelor, precum și utilizarea funcției CaptureCam pentru verificarea în care se găsesc mâinile. Pachetul afișează, de asemenea, recomandările de siguranță pentru NP. Prin informarea faptului că utilizatorul a intrat în metoda potrivită de blocare a ecranului.

Pachetul McAfee Antivirus & Security este partajat gratuit, are, de asemenea, o versiune completă de limbă poloneză. Singurul preț care trebuie plătit pentru utilizarea sa este afișat în aplicații de semnalizare, precum și informații despre posibilitatea de a cumpăra un abonament plătit. Aceasta vă permite să ștergeți anunțurile, să obțineți acces la suportul tehnic dedicat și, de asemenea, oferă un supliment de 2 GB în norul fotografiei și videoclipurilor. Desigur, veți găsi un pachet în baza de date a aplicației mobile a site-ului nostru, după o versiune pentru iOS. Bine ați venit la magazinul Apple. Vă invităm să testați și să evaluați propria sa.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu