Principal » Internet » Intel și Windows 10: Deschideți șampanii noștri, sfârșitul unei semnături curioase a șoferului

Intel și Windows 10: Deschideți șampanii noștri, sfârșitul unei semnături curioase a șoferului

Internet : Intel și Windows 10: Deschideți șampanii noștri, sfârșitul unei semnături curioase a șoferului

Intel a introdus o schimbare mică, dar foarte importantă la driverul grafic pentru Windows 10. Nu va fi asociat cu un furnizor OEM și, astfel, toată lumea va putea să se actualizeze prin partea albastră oficială, fără a aștepta mișcarea producătorului de desktop sau notebook-ul.

Întreaga problemă este destul de interesantă în acest caz. În același timp, este dificil să se opună impresiei că a fost făcută la o cerere bună. Ei bine, Intel, deși în părțile de leu este responsabil pentru întreaga logică a platformei, și, astfel, un procesor, chipset și placă grafică, de ani de drivere grafice, vorbind în limbajul cotidian, blocate.

Despre cum Intel nu a putut ajunge împreună cu... Intel

Ar trebui să se înțeleagă că prin descărcarea pachetului direct din centrul de descărcare Intel, ați putea actualiza doar modelele de calculatoare selectate, în cea mai mare parte a componentelor. Cu toate acestea, producătorii de dispozitive finale au trebuit să semneze și să distribuie driverele în consecință și să distribuie singure.

În acest fel, a avut loc numeroase curioze, care este cel mai bun exemplu de Mikomputere NUC create de Intel însuși. Proprietarii lor de multe ori nu au putut actualiza controlerul grafic, deoarece acest lucru a necesitat o anumită semnătură, despre care Intel pare să uite. Într-o situație mai gravă, au existat acelea ale căror echipament trebuiau susținut din anumite motive. Sau deloc nu a avut niciodată o actualizare oficială, care a scris de la Asia Exotics și laptopuri produse în serii scurte.

Curățenie mare, dar numai pentru selectați

Vestea bună este că la 28 aprilie 2020. Această mizerie este obligată să obiază. După cum informează Intel, driverele grafice vor înceta în cele din urmă să fie blocate. Cu alte cuvinte: Pentru a instala actualizarea din centrul de descărcare, aveți doar modelul IGPU corespunzător. Dispare efectiv conexiunea controlerului cu producătorul de echipamente.

Din păcate, există și un mic kruczek. Schimbarea se aplică numai controlerului de tip DCH și, prin urmare, proiectat pentru Windows 10 și construit pe modelul de platformă universală Windows. Procesoarele Intel Core 6 includ numai. Generație sau mai nouă. Nu este un panaceu pentru toată lumea, dar.

În plus, merită să știți că Intel încă mai lasă o poartă pentru OEM, care încă mai doresc să-și personalizeze șoferii grafici. Dar utilizatorul nu o atinge. El însuși decide că varianta dorește să instaleze.

Programe

Actualizări actualizează produsele noi Vezi mai multe> Headgamingtrograming

Recomandat
Lasă Un Comentariu