Principal » Internet » Intel și Samsung vor crea un monitor de 4k pentru 399 de dolari

Intel și Samsung vor crea un monitor de 4k pentru 399 de dolari

Internet : Intel și Samsung vor crea un monitor de 4k pentru 399 de dolari

Comparativ cu pavilionul afișează smartphone-uri și tablete, ecranele din majoritatea monitoarelor sunt destul de slabe. Cu toate acestea, din cauza Intel și Samsung, aceasta o poate schimba.

Majoritatea monitoarelor de calculator sunt echipate cu ecrane cu rezoluție completă HD sau chiar mai mică. Desigur, există și modele care ne oferă o imagine în calitate de 4k. Din păcate, adesea prețul lor este ferm prea mare. Intel în colaborare cu gigantul coreean dorește să ofere ecrane UHD pentru aproximativ 399 dolari, iar computerele AIO cu afișaje cu aceeași rezoluție sunt de a costa 999 dolari. Deși prețul va fi mai mic, calitatea imaginii afișate va rămâne la un nivel ridicat. Intel asigură că, în plus față de rezoluția de 4k, acesta va oferi 100% pentru a acoperi paleta de culori SRGB, răcoritoare la certificarea de 60Hz și tehnicolor.

În cele din urmă, ceva sa mutat pe monitoarele de calculator, destinat utilizatorului mediu. Cu toate acestea, mă întreb la ce ecran diagonal 4k începe să aibă sens. Încă multe aplicații clasice pentru Windows, nu este adaptat la o scalare adecvată la rezoluții mai mari și, bineînțeles, dacă utilizatorul mediu va observa diferențe în legătură cu Full HD? În ciuda temerilor mele, aș dori să văd o densitate mai mare de pixeli în monitoare și sper că pentru o sumă mică veți putea cumpăra un echipament foarte mare.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu