Principal » Internet » Integrare obligatorie. Endomondo a schimbat datele cu aplicațiile de armură

Integrare obligatorie. Endomondo a schimbat datele cu aplicațiile de armură

Internet : Integrare obligatorie. Endomondo a schimbat datele cu aplicațiile de armură

În februarie 2015. Sub Armor a cumpărat Endomondo, acesta este unul dintre cele mai populare site-uri web pentru a măsura activitățile sportive. Acum, compania a anunțat că el introduce un ordin de primăvară în serviciu. Termenii de utilizare (atât într-o versiune de browser, cât și în aplicațiile mobile) și Politica de confidențialitate se vor schimba. Toate acestea pentru a trimite date între Endomondo și alte programe pentru sportivi aparținând sub armura au devenit mai ușor.

Modificările anunțate de noul proprietar Endomondo privind persoanele care încep să folosească produsele mobile sunt valabile între 8 martie 2016. La rândul său, la 7 aprilie a acestui an. Ei vor intra în vigoare pentru persoanele care au folosit deja endomondo, dar și din aplicația MyFiatNinessPal, MapMyFitness și UA Record. Notificarea noilor reglementări va fi, de asemenea, afișată în cele mai recente versiuni ale tuturor aplicațiilor menționate mai sus.

Ce schimbări au apărut în condițiile utilizării sub armură? Cel mai important dintre ele este unificarea principiilor utilizării acestora, ceea ce va face ca toate cele care aparțin companiei vor fi acoperite de reguli uniforme. Se presupune că este o facilitate excelentă pentru utilizatorii aplicației mobile de sub armura sub. Lăsați-o mai ușor să împărtășiți datele și să le împărtășiți între Endomondo, MyFitnespal, MapMyFitness și înregistrarea UA. În acest fel, compania dorește să integreze produsele adresate sportivilor.

Sub Armor a anunțat, de asemenea, că datele lui Endomondo vor fi transferate serverelor companiei din SUA. La rândul său, multe sa schimbat pentru politica de confidențialitate a companiei pentru aplicația companiei. Cea mai importantă schimbare, care merită acordată atenție, este o indicație precisă că datele utilizatorului colectează aplicații aparținând sub armura, modul în care compania le poate furniza, de exemplu. la alții și cum să protejeze intimitatea persoanelor care își folosesc produsele.

Din noile reguli anunțate de sub armură nu va fi retras și dorește să continue să-și folosească cererea, ar trebui să fie convenite. Endomondo utilizatori, ale căror modificări nu vor fi gustul, puteți cere să vă ștergeți contul prin trimiterea unui e-mail la Deleteaccount @ Endomondo.COM din contul poștal asociat cererii.

Endomondo în baza de date a programelor Good: Android, IOS, Windows Phone.

MyFitnespal În baza de date a programelor Good: Android, iOS, Windows Phone.

MapMyFitness în baza de date a Goodcrogrames: Android.În cadrul înregistrării armurii în baza de date a programelor bune: Android, iOS

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu