Principal » Android » Instrucții2.0.4

Instrucții2.0.4

Android  : Instrucții2.0.4

Instrucții sunt o aplicație și un serviciu creat pentru DIY și descoperitori. Autodesk Inc stă în spatele lui. Cu ajutorul lor, nu numai că putem crea propriile noastre ghiduri, ci și am descoperit cele create de alții.

Dacă vrem să consumăm numai conținutul de instrucțiuni, nu ne cere să vă stabilim contul pe site. Tutoriale putem căuta mai multe moduri. Cea mai simplă se bazează pe ecranul Loupe din partea de jos. Doar introduceți fraza pe care o căutați pentru rezultate. Cele mai interesante și mai populare ghiduri sunt promovate în tabele de program. De asemenea, putem profita de o diviziune clasică în categorii. Fiecare dintre ele are o listă separată de favorite, populare, noi și cele mai vizionate.

În plus, în principalele categorii, au fost plasate subcategorii specifice. Majoritatea ghidurilor se bazează pe fotografii și descrierea pașilor ulteriori. Acestea sunt atât de detaliate încât piesele pot fi folosite chiar și fără a cunoaște limba engleză. În instabilitate, găsim și opțiuni sociale. Nu putem doar să judecăm și să comentăm pe ghidurile individuale, ci și să le împărtășim și să trasesc autorii.

Aplicația Instrucții este o trezorerie a curiozităților, sfaturi și soluții utile. Datorită bunei sistematizare a ghidurilor, puteți găsi cu ușurință aceste zone de interes. Programul și materialele sunt disponibile gratuit.

Recomandat
Lasă Un Comentariu