Principal » Internet » Instapaper acum complet gratuite și fără anunțuri. Dar nu prea târziu?

Instapaper acum complet gratuite și fără anunțuri. Dar nu prea târziu?

Internet : Instapaper acum complet gratuite și fără anunțuri. Dar nu prea târziu?

Până în prezent, cel mai mare concurent al unui buzunar mare din categoria aplicațiilor care permite salvarea articolelor întâlnite în rețea pentru mai târziu, a fost Instapaper. Unii, cu toate acestea, au descurajat funcționalitatea limitată a licenței și prezența anunțurilor - de a utiliza capacitățile complete ale aplicației, a fost necesară achiziționarea unei versiuni premium. Până în prezent.

Pe blog-ul dezvoltatorilor de aplicații, informații care au apărut demisionează Instapaper de la o versiune plătită, și toate funcțiile rezervate pentru ea a venit la versiunea gratuită. Printre acestea ar trebui înlocuite cu posibilitatea de a căuta articole, creând un număr nelimitat de note și, probabil, vă rugăm să existe pentru versiunea gratuită a versiunii gratuite, fără anunțuri.

[1/2

Desigur, vă puteți întreba despre ce Instapaper a demisionat din modelul actual de livrare a software-ului. Unul dintre utilizatorii au sugerat chiar și în comentariu sub intrarea în care există întotdeauna un cârlig. În răspuns, Brian Donohue din Instapaper a indicat un motiv convingător - recent Instapaper a fost preluat de un serviciu popular (și bine prosperă) Pinterest. Cu toate acestea, acest lucru nu are un impact negativ asupra cererii care vor fi în continuare dezvoltate independent.

Cu toate acestea, ar trebui să se țină seama dacă este încă necesar. Recent, o mulțime de popularizare alternativa dvs. la buzunar sau instalație a făcut Facebook. Funcția de economisire a conținutului pentru ulterior este integrată atât cu versiunea browserului site-ului, cât și cu aplicația mobilă. Un avantaj suplimentar sunt mementourile afișate pe pagina principală a serviciului cu conținut recent salvat.

Cea mai recentă, versiunea gratuită și gratuită gratuită a Instapaper, poate fi găsită în baza noastră de date software, în versiunea Android și iOS.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu