Principal » Internet » Instapaper pentru iOS vă ajută să citiți conținut rapid citirea

Instapaper pentru iOS vă ajută să citiți conținut rapid citirea

Internet : Instapaper pentru iOS vă ajută să citiți conținut rapid citirea

Actualizarea de ieri a aplicației Instapaper pentru iOS a adus cu dvs. nu numai un mecanism simplificat de sincronizare, ci și o opțiune care ar trebui să se bucure de entuziaști de citire rapidă. Un mod special pregătit vă va permite să reglați viteza afișajului la capabilitățile acestora.

Instapaper este un serviciu care trebuie să ne ajute să gestionăm articole. Cu pluginurile și aplicațiile adecvate, trimitem la conținut, pe care vrem să plecăm mai târziu. De asemenea, are un set de instrumente pentru a facilita citirea și nivelarea stivei din ce în ce mai mare a articolelor. Un nou, menționat în introducerea opțiunii de citire rapidă, sa alăturat listei soluțiilor existente.

[1/2

După activarea acestuia din articolul selectat, cuvintele apar pe ecran, cuvinte unice. Viteza afișajului lor poate fi modificată manual, iar intervalul este de la 200 la 650 de cuvinte pe minut. În acest mod, toate butoanele suplimentare și elementele de interfață dispar. Desigur, după oprire, putem schimba, de asemenea, culoarea sau fontul de fundal. Citirea rapidă este disponibilă și în aplicația web Instaper, dar nu în fiecare browser pe care îl vom putea folosi.

Din păcate, această opțiune este gratuită numai pentru conturile premium. Alți utilizatori trebuie să se stabilească pentru o limită de 10 articole pe lună. Împreună cu noua versiune de instalații pentru iOS, suport pentru sincronizare în fundal. Instant Sync implicit este dezactivat, dar îl putem activa în setările aplicației. Timpul necesar pentru a adăuga un nou articol din browser sau programe cooperante sa îmbunătățit, de asemenea.Pentru moment, nu știți când noua opțiune va merge la versiunea destinată sistemelor Android.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu