Principal » Internet » Tethering instantaneu pe Android: Partajarea automată a dispozitivelor de internet fără intervalul

Tethering instantaneu pe Android: Partajarea automată a dispozitivelor de internet fără intervalul

Internet : Tethering instantaneu pe Android: Partajarea automată a dispozitivelor de internet fără intervalul

Partajarea accesului la internet în dispozitivele Android a fost disponibilă pentru o lungă perioadă de timp. Dacă, cu toate acestea, producătorul a avut grijă de o abreviere convenabilă pe bara de notificare sau nu am folosit propriul său magazin, ajungând la setările potrivite, de obicei, ocupat de mult timp - tethering cel mai adesea ascuns este adânc în structura meniului. În cele din urmă, sa decis să o schimbați puțin și cu eliberarea Google Play 10.2, conectarea dispozitivelor care aparțin aceluiași utilizator au fost facilitate.

Funcția utilizează un cont de utilizator Google partajat și o conexiune Bluetooth pentru a autoriza. Principiul este simplu - dacă avem mai multe dispozitive Android cu dvs. și unele dintre ele vor pierde intervalul de internet, va fi în măsură să fie în mod automat "ASK " alte echipamente pentru a oferi o conexiune. Mai mult decât atât, tot ceea ce ar trebui să fie asociat în mod automat și fără intervenția utilizatorului.

Instant Tethering are propriul set de opțiuni în setări

Din păcate, așa cum se întâmplă de multe ori la inovații Android, o mulțime de timp va trece înainte funcția va fi disponibilă pentru un număr mai mare de smartphone-uri și tablete. Știm deja că nu este disponibil pe toate dispozitivele cu Google Play Services Versiunea 10.2 - Tethering instantaneu ar trebui să funcționeze numai pe Nexus și pixeli care lucrează sub inspecția Android 7.1.1. Mai mult, Nexus 9 și Pixel C în timpul unui apel pot fi doar clienți (deși aici este deja suficient de marshmallow-ul Android).

În mod natural, în viitor, soluția trebuie să fie disponibilă într-un număr mai mare de dispozitive, dar practica vă permite să presupunem în siguranță că acest lucru va fi mai degrabă un proces lent. În cele din urmă, Android Nuga el însuși, în ciuda prezenței pe piață pentru o lungă perioadă de timp, este disponibil pentru o minoritate definită de dispozitive.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu