Principal » Internet » Aplicații instantanee pe Google Play. Vom testa aplicațiile fără instalare

Aplicații instantanee pe Google Play. Vom testa aplicațiile fără instalare

Internet : Aplicații instantanee pe Google Play. Vom testa aplicațiile fără instalare

Uneori, ar fi bine să fie capabil de a testa aplicația cu Google Play fără a descărca pe dispozitiv. În curând va fi posibil datorită introducerii de aplicații instantanee la jocul Google.

Pe Google Play în fila Aplicație va apărea butonul "încercați ", lângă anunțul deja cunoscut "Install ". Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți că probabil aplicațiile instantanee trebuie incluse în setările de servicii Google. Aplicațiile vor fi transmise pe dispozitivele noastre și imediat, fără a aștepta până când nu sunt descărcate în întregime, veți putea verifica funcționarea acestora. Promite să fie o mulțime de timp economisiți atunci când căutați această aplicație ideală care satisface nevoile noastre curente.

Desigur, nu veți putea testa toate aplicațiile de redare. Pentru moment, un site cu o scurtă listă de aplicații promovate, care vor fi testate în primul rând. La momentul scrierii unui articol, noul buton nu a fost încă vizibil, dar ar trebui să apară un moment de moment. Va fi probabil introdus treptat.

Instant Apps de pe Google Play nu este singura veste că Google anunță. În 17 țări, puteți vedea deja o nouă secțiune "editori " alegere ", prezentând cele mai bune aplicații și jocuri. În plus, aplicațiile defectuoase care sunt în mod obișnuit apropiate imediat după pornire, lentă sau atârnătoare, vor fi eliminate din magazin.

Magazinul înregistrează peste 8 miliarde de instalații de aplicații noi în fiecare lună. Informații curente Veți putea verifica raportul de stare de redare în actualizat în fiecare an. Dezvoltatorii au lovit, de asemenea, instrumentele de consolă Google Play, facilitând gestionarea ciclului de management al cererii. De asemenea, vor fi disponibile noi aplicații pentru aplicațiile de testare, de exemplu în țările selectate.

De asemenea, merită menționat Programul de reward Google Play Play, în cadrul căruia veți primi un premiu pentru găsirea lacunelor de securitate în aplicații populare de la Google Play - inclusiv propriile aplicații Google 'A. Această abordare ar trebui să implice cu fermitate comunitatea specialiștilor în îngrijirea utilizatorilor Android.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu