Principal » Internet » Instalatorul Microsoft Edge de la crom poate fi descărcat, dar cu greu cineva îl lansează

Instalatorul Microsoft Edge de la crom poate fi descărcat, dar cu greu cineva îl lansează

Internet : Instalatorul Microsoft Edge de la crom poate fi descărcat, dar cu greu cineva îl lansează

Pe serverele Microsoft, probabil din greșeală, un instalator de browser Microsoft Edge cu un motor de crom. Toată lumea poate descărca fișierul, dar nu prea mult. Instalarea este aparent posibilă numai pe computerele Microsoft și pe abonații Azure Premium.

Microsoft a anunțat că va renunța la propriul motor EdgetTML și va începe să folosească cromul în browser-ul său în decembrie. Lucrările pe acest proiect pare să se miște repede. Am putea vedea deja capturile de ecran ale ecranului browserului, iar Microsoft caută testeri.

Este greu de spus de ce un fișier care vă permite să instalați un browser Microsoft Edge de la CHROMIUM este disponibil public. Ea ar putea avea o greșeală și poate că nimeni din Microsoft nu intenționează să-și facă griji, deoarece muritorul obișnuit nu instalează browserul pe computerul său oricum. Programul se încheie cu o eroare necunoscută.

Instalatorul are doar o dimensiune de numai 1,5 Mb, ceea ce sugerează că marginea va fi descărcată din rețea printr-un program mic. Același model de instalare utilizează Google Chrome și poate o nouă margine și va moșteni.

De asemenea, cunoaștem lista de extensii

Apropo, este de remarcat faptul că rețeaua a inclus o listă de extensii care vor suporta inițial browserul. La momentul scrierii articolului au existat deja 84 de articole, inclusiv originea Ublock, Pinterest sau TamperMonkey.

Lista prelungirii browserului Microsoft EDGE, la 18 martie 2019

Lista va fi prelungită cu siguranță cu timpul.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu