Principal » Internet » Instalatorul de margine de la crom a mers la rețea. Toată lumea o poate descărca

Instalatorul de margine de la crom a mers la rețea. Toată lumea o poate descărca

Internet : Instalatorul de margine de la crom a mers la rețea. Toată lumea o poate descărca

Febra de așteptare pentru emiterea browserului Microsoft EDGE cu motorul cromului tocmai a început. Pe Web puteți afișa un nou instalator de programe. Cu toate acestea, acest lucru nu este cel care la permis să instaleze doar câteva testere. Fiecare versiune poate rula această versiune.

Cazul este interesant, deoarece jurnaliștii de la Verge ne-au prezentat cum arată acum versiunea de testare a noului browser Microsoft. Articolul arată că au primit EDGE 'un instalator de la informatorul anonim. Probabil a fost un muncitor Microsoft care și-a riscat capul.

Același editor a informat că instalatorul poate fi găsit pe forumuri și site-uri web pentru a partaja fișiere. Dorind să se comporte în mod responsabil, Tom Warren nu a dat o legătură directă cu fișierul, dar alții l-au găsit - situat pe Forumul PCBETA.

Totul se poate întoarce împotriva unui bun-cunoscut editorial. Coincidența sugerează că au oferit instalatorului Microsoft Edge pe Web și acum "Overclock ", numărarea beneficiilor. Eu nu cred acest lucru. În același timp, acest informer a împărtășit aceleași jurnaliști de fișiere și pe forumuri.

Există întotdeauna o șansă ca acest lucru să nu fie adevărat, iar presupusul Installer Edge 'și acesta este un jucător înșelător pentru a convinge utilizatorii să instaleze malware. Instalarea unui browser de la o sursă incertă, riscăm foarte mult. Curiozitatea este greu de depășit, dar nu recomandăm instalarea acestui program fără măsuri de precauție adecvate.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu