Principal » Internet » Instagram vă va forța să dați ziua de naștere și veți ști dacă scrieți

Instagram vă va forța să dați ziua de naștere și veți ști dacă scrieți

Internet : Instagram vă va forța să dați ziua de naștere și veți ști dacă scrieți

Instagram pune un alt pas pe drumul spre furnizarea de utilizatori de securitate. De data aceasta este vorba despre protecția celor mai tineri și limitarea acestora cu contactul cu străinii. Instagram are nevoie de aceste informații despre data fiecărui utilizator.

Deși Instagram are deja data nașterii majorității utilizatorilor lor, așa cum dă în comunicatul de presă, de acum înainte, aplicația nu va fi voluntară. Utilizatorii care nu au adăugat aceste informații până când contul lor vor începe să primească notificări care informează despre o astfel de necesitate.

Instagram afirmă că vor afișa mesajul "de mai multe ori " înainte de a bloca accesul la site - desigur, până la data nașterii utilizatorului. Se spune oficial că informațiile despre vârstă sunt "necesare pentru a dezvolta noi caracteristici care protejează cei mai tineri utilizatori". Cererile de completare a informațiilor despre vârstă vor apărea, de asemenea, înainte de afișarea unor postări ascunse.

Sursa de fotografii: © Materiale de presă Instagram solicitând data nașterii

Instagram, desigur, își dă seama că utilizatorii pot introduce formularul sub forma unei vârste bogate, dar deja suferă de lucru pe algoritmi care vor ajuta la verificarea acestora. Creatorii raportează că sunt creați, ceea ce va putea evalua credibilitatea informațiilor de la data nașterii.în. Pe baza postărilor publicate. Lucrările sunt în acest moment la stadiul incipient, iar Instagram nu dezvăluie mai multe detalii.

Instagram

Site-uri populare de rețele sociale

Programe

Actualizări. Știri. Vezi mai multe> SoftwareInternet. CazareInstam

Recomandat
Lasă Un Comentariu