Principal » Internet » Instagram cu Geonaklejki, sau Facebook a copiat din nou

Instagram cu Geonaklejki, sau Facebook a copiat din nou

Internet : Instagram cu Geonaklejki, sau Facebook a copiat din nou

Ce funcții lipsesc în Instagram? Probabil că nu toate caracteristice pentru Snapchata. Un alt opinie este Facebook, care a anunțat că utilizatorii vor putea folosi Geonklejek, deja cunoscuți înainte de doar de la Snap.

Facebook jează succesul deversării și în imposibilitatea de a suporta că compania nu a vrut să vândă, el a decis să facă aplicațiile sale de conducere. A venit.în. Pe Instagram, care a primit deja relații, adică o copie a povestii mele de la Snap. Propunerea Facebook oferă mai puține funcții, dar cel mai mare portal de rețele sociale nu renunță și introduce mai multe elemente descărcate.

Pentru fotografii plasate în Instagram povestea mea, putem adăuga deja autocolante. Acum, această funcționalitate va fi extinsă, iar utilizatorii vor primi GeonaClejki, adică autocolante referitoare la un anumit oraș. În prezent, au fost împărtășite pentru două orașe - New York și Jakarta. Utilizatorii pot alege deja dintr-o duzină sau astfel de autocolante noi disponibile în aceste orașe.

Noile autocolante apar în partea de sus a ecranului din meniul cu autocolantele rămase. GeonaClejki se referă la orașe, precum și districtele și monumentele selectate. Facebook promite că fiecare dintre ele este conceput pentru a da climatul locului în care rămânem.

Postiturile legate de orașele ulterioare apar în curând. Noua funcție face parte din actualizarea care ridică numărul versiunii până la 10.11 și este disponibil în aplicația Android și IOS.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu