Principal » Internet » Instagram de pe Facebook și Whatsapp de pe Facebook. Noi nume ale serviciilor bine-cunoscute

Instagram de pe Facebook și Whatsapp de pe Facebook. Noi nume ale serviciilor bine-cunoscute

Internet : Instagram de pe Facebook și Whatsapp de pe Facebook. Noi nume ale serviciilor bine-cunoscute

Piața IT Moloch (în principal social media, dar amintiți-vă că există, de exemplu,. Proiectul Goggles VR Oculus) dorește să unifice numele într-un sens. Se intenționează să adauge o frază de la Facebook la sfârșitul numirii actuale. Acestea sunt cele mai apropiate planuri.

Mutarea acestui tip este mai mult pentru a face utilizatorii că serviciile pe care le au în smartphone-urile sau computerele lor sunt părți ale grupului Facebook. Și cel puțin acum, deoarece mulți utilizatori de Internet cu siguranță nu își dau seama că Marek Zuckerberg este proprietarul aplicației Instagram și WhatsApp.

Facebook acum câțiva ani am cumpărat Instagram și Whatsapp

Nu a fost întotdeauna. Ambele servicii au început ca ființe independente. Prima aripă Facebook a trecut Instagram. Gigant a cumpărat-o în 2012 pentru un miliard de dolari. La rândul său, Whatsapp a fost preluat în 2014 pentru 16 miliarde de dolari.

Programele sunt ceva oarecum diferit de ceea ce oamenii sunt interesați de Facebook Mainstream și nu se asociază cu scandaluri, care nu explodează în jurul valorii de Marek Zuckerberg sau Facebook. Ceea ce este mai mult Instagram este foarte popular în special în rândul tinerilor utilizatori care nu dedau mai mult decât Facebook de mai multe ori.

Noua nomenclatură va fi găsită în magazinele de aplicații Android și IOS sau pe ecranul de conectare a programului. Potrivit companiei, acest lucru se va traduce într-o mai bună recunoaștere a serviciilor de apartenență la Facebook.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu