Principal » Internet » Instagram fără o scurtătură la IGTV. Facebook a suferit un eșec

Instagram fără o scurtătură la IGTV. Facebook a suferit un eșec

Internet : Instagram fără o scurtătură la IGTV. Facebook a suferit un eșec

Dacă cineva ar dori să se deplaseze în forme video mai lungi, liderul necontestat în acest domeniu este YouTube. Clipurile scurte au o mare popularitate pe Instagram și Tikar, chiar și pe Facebook. Puteți vedea experimentul IgTV nu a ars, deoarece pictograma dispare de la Instagrama.

Facilitățile Facebook și, practic, un ecosistem aparținând lui Instagram nu este suficient pentru a concura cu serviciile populare care oferă clipuri video. O simplă comparație care a citat imediat TechCrunch. IGTV a descărcat 7 milioane de utilizatori. Este foarte mult, dar comparându-l cu peste un miliard de Instagram în sine, se pare că o picătură în mare.

Concurentul vertical YouTuba nu a funcționat. Google, care, de asemenea, prins pe Video YouTube vertical, dar în formele scurte ale noului departament, de asemenea, nu a oferit o parte vizibilă a pieței. Permisiunea pentru fotografiile tradiționale orizontale din IGTV nu a schimbat situația.

Fot. Instagram (IGTV)

Home Instagram Pagina fără IGTV

Pictograma care a fost responsabilă pentru tranziția către IGTV nu apare pe pagina principală a aplicației Instagram. Tranziția la secțiunea corespunzătoare este puternic ascunsă. De asemenea, puteți paria pe aplicația Independent IGTV. Utilizatorii preferă, totuși, povești. Integrarea nu dispare destul de, dar nu va mai fi promovată, nu poate fi văzută.

Este foarte posibil ca Facebook să nu aibă planuri suplimentare pentru dezvoltarea IGTV și nu vor să-și resusciteze departamentul separat dedicat materialelor video mai extinse. Dacă da, probabil, cererea va muri o moarte naturală, cu utilizatorii mai puțin și mai puțin activi care aruncă mulțumiri și le urmărește, și la un moment dat compania o poate șterge. Deși aceasta este doar speculații pentru acum.

IGTV poate fi găsit în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu