Principal » Gaming » În interiorul - grafica nu sunt toate ...

În interiorul - grafica nu sunt toate ...

Gaming  : În interiorul - grafica nu sunt toate ...

Jucătorii mai vechi ai sentimentului menționează timpul când graficul din joc a fost frumos chiar și în rezoluția SD pe un monitor Kinining de 15 inch, și cel mai important factor, decisiv despre jocul "răceala" a fost complotul și climatul. Astăzi, rareori începe jocul care are grafică slabă pentru că vrem să absoarbă totul. Sau poate închideți atât de mult ochii și să vă concentrați asupra a ceea ce este mai adânc. De exemplu, în jocul interior.

Acesta nu este un joc pentru toată lumea, nu numai datorită specificațiilor împingând grafica pentru un plan suplimentar, dar și la climă. Acest lucru este foarte greu și deprimant, dar, pe de altă parte, foarte fascinant și dependență. Să mergem la detalii și să cunoaștem un pic mai aproape de jocul interior.

Ei bine, înăuntru este un platformer arcade referitor la jocul Limbo, care a inclus un succes surprinzător. Creatorii de producție sunt studioul danez PlayDead. Oricum, similitudinea prototipului poate fi vizibilă la prima vedere. În joc, conducem acțiunile unui băiat necunoscut care călătorește în lumea întunecată, ploioasă. Sarcina noastră este să oprim puterea răului care dorește să preia controlul asupra lumii experimentați asupra oamenilor. 

Desigur, jocul necesită gândire logică, deoarece la fiecare pas întâlnim puzzle-uri mai puțin sau mai complicate. Au existat, de asemenea, posibilitatea de a interacționa cu împrejurimile, care, la rândul său, necesită reacție rapidă și nici o capacitate. Desigur, totul se bazează pe un joc cunoscut pentru jocurile tipice de platformă 2D, dar corpul de iluminat audiovizual bazat pe motorul unității ne poate suna adesea tipic: "wow

..

". 

Acest tip de joc arată că există încă un loc în lumea divertismentului virtual pentru titluri ambițioase care au pus povestea și ideea, nu pentru efecte. Însumând, merită să jucați cu siguranță!

Recomandat
Lasă Un Comentariu