Principal » Internet » Inovație @ Amazon: mai mult Echo, Alexy Development și alte știri din lume Amazon

Inovație @ Amazon: mai mult Echo, Alexy Development și alte știri din lume Amazon

Internet : Inovație @ Amazon: mai mult Echo, Alexy Development și alte știri din lume Amazon

Suntem în Gdansk pentru 2. O inovație @ Amazon Event Edition. Din anul înainte de a ne-am întâlnit pe Alex pe prima serie de dispozitive, multe lucruri s-au întâmplat în acest ecosistem, lacrimi cu ușurință adjunct. Acum avem ocazia de a afla în ce direcție întregul proiect ambițios, astfel încât interfața cu utilizatorul sa dovedit a fi cea mai naturală - limbă naturală.

Am început #amazonnovation! Experții vorbesc despre cele mai interesante soluții @amazon! #Im #Machinelearning #Ai pic.stare de nervozitate.Com / naq0cycofg

- Amazon Polska (@amazon_polska) 30 septembrie 2017 În recent, familia dispozitivelor ECHO (pe care membrii le pot numi cu ușurință Clienții Alexy Hardware) au crescut semnificativ. Eu vorbesc cu atât a doua generație a vorbitorului ecou, o variantă împrospătat, un loc compact, cu un ecran, un telefon de conversie Echo Connect și butonul Button. Pe inovație @ Amazon, dar am avut o șansă să ne uităm la dispozitivele, care a avut premiera la începutul acestui an și în actualul portofoliu (bazat pe strict vorbind) a reprezentat o revoluție mică.

Aspectul ecoului

Prezentat în luna aprilie a acestui an, aparatul foto Echo arată îndoielile între cei care cred că au încă un pic de intimitate. Și nici măcar nu era vorba despre funcționalitatea ei, care mai degrabă despre cea mai comună locație. Pe ecou aspectul Alex se transformă într-un stilist care poate determina dacă stilul utilizatorului corespunde tendințelor actuale. Datorită aspectului Alex Echo, a intrat astfel în garderobă, dulap și... dormitor.

Cu toate acestea, când ne permitem să scoatem o etichetă pentru o clipă, vom obține un dispozitiv destul de interesant - arată ca o cameră web și de facto este. Cu toate acestea, abilitățile sale sunt completate de Alex, astfel încât să putem vorbi despre camera web controlat de comenzi vocale. O altă posibilitate deschisă atunci când rulați aplicația pe smartphone Amazon Look - atunci putem fi folosit, de fapt, ca un smartphone aparat de fotografiat de la distanță.

Dispozitivul trimite date smartphone-ului prin Wi-Fi și are o cameră de 5 megapixeli. Distinctorul său, cel puțin în comparație cu smartphone-urile, există 4 diode care aprind într-adevăr o fotografie. Și, de asemenea, deși este probabil o observație subiectivă - le fac un pic de fab.

Echo Show

Mai multă atenție, totuși, ridică un spectacol de afișare de 7 inch - primul dispozitiv proiectat de asistentul lui Amazon Alex, care, în general, este echipat cu un ecran. Premiera sa a stârnit, de asemenea, un interes deosebit - familia de dispozitive ipoteze ecologice (care a fost încheiată după toate, chiar și în nume), au avut un accent pe sunet. De unde decizia de a schimba?

Nu este cu siguranță motivată de intenția de a reflecta conținutul care poate trece Alexa. Conținutul afișat pe ecran este, de fapt, completează în primul rând cuvintele: Alexa răspunde cu ușurință la o întrebare despre vremea de mâine, dar este pe ecranul vedem o prognoză pe termen lung, pe care utilizatorul nu a întrebat și care poate fi de interes. Word - mai mult, dar nu mai mult de aceeași.

Inovarea conferinței @ Amazon, cu toate acestea, este dedicată în primul rând dezvoltării aceluiași asistent. Cu toate acestea, acest lucru nu se bazează pe demonstrațiile arbitrare ale Amazonului și, mai ales, despre comunitățile de programatori care formează abilități de abilități specifice ale asistentului. Pentru memento-uri - ea este doar un motor de procesare a discursului închis pentru text și o interfață de rotire.

Restul depinde de utilizatorul care este de a induce funcțiile și programatorii care vor programa aceste funcții. Este evident că, în timpul inovațiile @ Amazonului a fost pe ultima problema de a pune accentul pe Amazon. Corporation de mulți asociate astăzi este încă în primul rând cu e-commerce. Eronat. Amazon astăzi în Polonia organizează conferințe ca Google sau Microsoft, și cu același scop - implicarea dezvoltatorilor creând software-ul doar pe platforma lor.

Inovare @ Amazon nu a putut fi dor de experți care să explice modul în care reciclarea datelor Alex și modul în care funcțiile specifice pot fi numite. Astăzi vom avea, probabil, mai multă ocazie de a vorbi despre dezvoltarea dispozitivelor Echo, asistent Alexy și Amazon, de asemenea în Polonia. Vom trece cititorii dvs. de dame bune fără întârziere.

angajații Amazon vorbitor de limba Anglon se numesc Amazonians. În cazul femeilor, aceasta nu pune nici un complicații, dar și pentru bărbați, avem îndoieli: dacă echivalentul polonez sub formă de Amazon sau Amazonczyka va fi de succes? Sau poate merită să vă întoarceți la sursa greacă - ἀμζν - și bărbații care lucrează pentru a apela Amazonul... nepoluit?

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareMart Home

Recomandat
Lasă Un Comentariu