Principal » Internet » Informații de la bune programe pentru utilizatorii iOS din PL Reader

Informații de la bune programe pentru utilizatorii iOS din PL Reader

Internet : Informații de la bune programe pentru utilizatorii iOS din PL Reader

Cantitatea de informații care ne înconjoară este imensă și, în special, poate fi văzută într-o lume digitală. O astfel de număr de cunoștințe sau știri nu pot fi folosite în nici un fel, din fericire, există aplicații care ne permit să vă familiarizăm cu cele mai importante sau pur și simplu să alegeți sursele corespunzătoare, fără a coace capul ceva complet nesemnificativ printre această cotă de groapă. Utilizatorii dispozitivelor mobile cu iOS au câștigat doar un mic, dar o aplicație interesantă en cititor creat de

..

Compania Macedonian Codewell. După cum poate indica numele, obiectivul său principal este de a oferi acces rapid și ușor la informații.

Aplicația vă permite să urmăriți informațiile din mai multe portaluri cele mai importante care prezintă diferite tipuri. Vom găsi sprijin pentru ziar.En, Gazeta Wyborcza sau TVN24. Fanom Sport ar trebui să fie responsabil.PL, și deserturile de curiozități amuzante.EN. Au fost, de asemenea, informații despre noile tehnologii, pur și simplu din programe bune :) Întregul este împărțit complet gratuit și descărcat direct de la magazinul iTunes. Aplicația până în prezent nu este disponibilă pentru alte platforme, dar examinarea portofoliului companiei poate fi, de asemenea, presupusă că, pentru anumite versiuni de timp pentru Android și Windows Phone vor apărea de asemenea. Bine ați venit la descărcare și urmărire de la nivel de nivel PL site-ul nostru. Autorii, la rândul lor, solicită informații despre orice probleme care vor apărea în ea.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu