Principal » Internet » Informatii medicale

Informatii medicale

Internet : Informatii medicale

Informațiile medicale sunt o aplicație mobilă disponibilă pe platformele Android și IOS, care vă oferă un utilizator convenabil și un acces securizat la rezultatele cercetării, precum și documentația medicală despre tratamentul într-un spital petrecut sau spital.

Ce oferă această aplicație?

Așa cum am menționat deja, datorită acesteia avem posibilitatea de a accesa documentația noastră medicală, precum și a rudelor noastre. Informațiile medicale vă permit, de asemenea, să recuperați documente medicale puse la dispoziție de unitățile medicale, să vă creați propriile documente de sănătate și la distanță la medicul dumneavoastră chiar înainte de a vizita clinica. Aplicația se integrează cu un kit de ajutor la domiciliu și vă oferă posibilitatea de a vă reaminti că luați medicamente.

Această aplicație descrisă informații medicale oferă posibilitatea de a coopera cu sistemele Mmedica și AMMS. Datorită acestuia, unitățile medicale care utilizează soluțiile menționate mai sus pot rula comunicarea cu instrumentul de titlu.

Caracteristici cheie de aplicare:

  • Accesul mobil la rezultatele cercetării și documentației medicale
  • Opțiunea de a descărca documente de la medici
  • Transferul la distanță al documentelor de utilizator la medicul înainte de a vizita
  • Integrarea și alte sisteme ale acestui producător
  • Gratuit, pentru Android și iOS

Recomandat
Lasă Un Comentariu