Principal » Internet » Info Wp.PL4.2.9

Info Wp.PL4.2.9

Internet : Info Wp.PL4.2.9

Info Wp.PL este aplicația oficială a unuia dintre cele mai mari portaluri de internet din Polonia, al cărei scop principal este de a oferi o modalitate rapidă și convenabilă la cele mai recente informații din țară și din lume. Cea de-a doua caracteristică este informația extinsă a meteo.

În mod implicit, după ce ați permis aplicația, puteți vedea materialele recomandate. În practică, acest lucru înseamnă un amestec de știri selectate din toate categoriile, printre care le găsiți cele mai multe informații importante despre politica internă, realizările sportive ale jucătorilor populare, probleme de afaceri, dar, de asemenea, informații meteo scurte. Lista conține numai arbuști care ating articolul complet. Comutarea între articole poate părea un pic ciudat, deoarece tranziția la articolul anterior sau următor este făcută atât la stânga, cât și la dreapta și când, la începutul articolului, gestul în sus sau la sfârșitul gestului articolului în jos. La început, acest lucru poate fi confuz, dar în timp, îl puteți trata ca un avantaj, datorită capacității de a utiliza aplicația în conformitate cu obiceiurile proprii.

În ecranul de articol, puteți modifica dimensiunea textului. În afară de acest plus, este posibil să se ocupe de aplicații în modul orizontal. În plus, din articol, puteți citi și adăuga comentarii, fiți împărtășită cu prietenii dvs. Dacă cineva când apare articol, timpul pentru ao citi, puteți oricând să-l puneți pe mai târziu. Doar țineți degetul pe articolul selectat sau din articol în sine, selectați "Adăugați la citire ". Pentru a deschide mai târziu o listă a acestor articole, selectați doar opțiunea corespunzătoare din meniu. O listă separată în care puteți acumula articolul sunt favorite.

Pentru a primi știri mai specifice, alegeți categoria corespunzătoare din nivelul meniului. Acestea includ știri, sport, finanțe, divertisment și motorizare. În plus față de acesta din urmă, fiecare dintre ele pentru facilitarea este încă împărțită în subcategorii. Din meniu, puteți merge, de asemenea, la secțiunea extinsă a informațiilor despre vreme, unde puteți alege dacă orice oraș polonez și verificați vremea pentru ea. Odată ce așezarea apare în vederea vremii curente și o listă de prognoze suplimentare pentru ziua de azi și în următoarele patru zile. Din păcate, din anumite motive, aplicația nu sunt întotdeauna aceste taxe de informare (pe dispozitivul testat nu a reușit să obțină informații pentru Wroclaw). Persoanele care călătoresc mai des se vor bucura de posibilitatea de a adăuga orașele selectate la favorite.

Aplicația are destul de o mulțime de opțiuni de configurare. În afară de astfel de lucruri ca abilitatea de a integra notificările de sistem pentru cele mai recente știri, puteți m.și. Schimbați fontul, dimensiunea, elementele de interfață, dezactivați animațiile, descărcarea imaginilor sau gestionarea listei articolelor de citire sau adăugare la favorite. Uneori există niște inconsecvenți, cum ar fi. comutare descris între articole sau probleme ca și în vremea. Un plus încurajarea utilizării este o dezvoltare a aplicatiilor vizibile (la începutul testelor de aplicare, o eroare a împiedicat o modificare de la schimbarea numărului de articole afișate pe pagina principală, dar după actualizarea câteva zile mai târziu, totul a lucrat deja ca ar trebui).

Recomandat
Lasă Un Comentariu