Principal » Android » Index și încărcare glicemică3.6.4.3

Index și încărcare glicemică3.6.4.3

Android  : Index și încărcare glicemică3.6.4.3

Indicele aplicației și încărcătura glicemică pe Android este o bază de cunoștințe la îndemână pentru un smartphone, pentru analiza indexului și a încărcăturii glicemice în mâncare. Acest program este util în special pentru persoanele care suferă de diabet zaharat. De asemenea, poate fi utilă în vizionarea ipotezelor dietetice.

Aplicația conține definiții extinse ale indexului și sarcină glicemică. Are, de asemenea, o listă extinsă de produse alimentare cu un indice glicemic precis indicat, iar utilizatorul poate adăuga, de asemenea, un produs dat la baza de date.

În plus, în aplicația puteți utiliza un calculator de masă care vă va permite să analizați conținutul de mărfuri glicemice și carbohidrați în felurile de mâncare consumate. Pentru a-l debloca, plati 7.99 PLN. Creatorul cererii a inclus, de asemenea, opțiuni suplimentare, cu care utilizatorul poate contribui financiar în dezvoltarea acestui program, de exemplu. Turnarea 6.99 PLN pentru cafea sau OK. PLN 36 pentru un bilet la cinema.

Recomandat
Lasă Un Comentariu