Principal » Internet » Inbox de la Google vă va ajuta să vă planificați călătoria

Inbox de la Google vă va ajuta să vă planificați călătoria

Internet : Inbox de la Google vă va ajuta să vă planificați călătoria

Deseori călătoresc și aveți de-a face cu plecarea în principal prin e-mailuri? În Inbox Google, veți găsi o nouă caracteristică care vă poate ajuta să organizați informații despre expediția planificată.

Timp de câteva luni, Inbox oferă un mecanism de pachete de călătorie. Datorită lui, Google "Acest serviciu de gestionare în ceea ce privește electronic poate recunoaște dacă scriem și obținem e-mailuri pe un bilet de avion, rezervare hotel, închiriere de mașini sau excursii planificate în timpul plecării. Algoritmul, pe baza cărora Fotoul Inbox, grupuri de astfel de mesaje într-o singură categorie, prezentând cele mai importante informații sub forma unui card citit.

Acum, inbox are o opțiune care vă permite să vă împărtășiți rapid și convenabil informațiile dvs. de călătorie cu familia sau prietenii dvs. Doar apăsați butonul "Share " și "panglică" cu privire la o excursie dată poate fi trimisă prin e-mail.

[1/1

În Inbox, va apărea, de asemenea, un nou mecanism de adăugare a fotografiilor la e-mailuri. Google a aplicat o soluție cunoscută pentru un alt serviciu - hangouts. Când doriți să adăugați o fotografie unui mesaj, va apărea o rolă cu fotografii, datorită căreia este mai ușor să selectați mai multe fișiere. De asemenea, va rula rapid camera de pe dispozitiv.

[1/2

Toate știrile din Inbox Google în săptămâna viitoare vor fi disponibile atât în ​​versiunea pentru browserele de Internet de pe Inbox.Google.COM, precum și în aplicațiile mobile.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu