Principal » Internet » IMIPONE UMMATE3.5.0.0

IMIPONE UMMATE3.5.0.0

Internet : IMIPONE UMMATE3.5.0.0

imipone uMate este un instrument pentru eliminarea fișierelor inutile din memoria dispozitivului cu iOS și pentru a-și îmbunătăți performanța.

Cu aplicația, vom șterge cache-ul și fișierele temporare, jurnalele de sistem și cookie-urile. Datorită acestui lucru, este posibil să se recupereze chiar și sute de megabytes spațiu liber. O caracteristică interesantă a programului este capacitatea de a comprima imaginile din memoria dispozitivului. Datorită algoritmilor avansați, calitatea fotografiei nu primește o deteriorare vizibilă. Înainte de a porni procesul de comprimare, aplicația duce înapoi la fișierele originale de pe discul computerului, care vă va permite să le restabiliți dacă nu suntem mulțumiți de efect.

De la nivelul programului, putem dezinstala rapid și convenabil aplicațiile inutile de pe dispozitiv. IMYFONE UMAMA este caracterizat de o interfață frumoasă și trivială, cu o interfață prietenoasă pentru animațiile oculare, datorită utilizării cererii este plăcută. Cantitatea de spațiu disponibilă pe dispozitiv este prezentată pe diagrame circulare transparente.

IMYFONE UMAMA este un instrument cuprinzător care va asigura că gadget-urile cu un Apple vor avea grijă de munca eficientă. Programul va fi util în special atunci când avem un dispozitiv cu un mic disc 8 sau 16 GB.

Aplicația gratuită este disponibilă într-o versiune de încercare (proces), care vă permite să efectuați o curățare unică a memoriei dispozitivului, compresia a cinci fotografii și eliminați o singură aplicație. Putem cumpăra o versiune completă în trei variante care diferă de o licență pentru numărul de dispozitive cu iOS. Licență "BASIC " vă permite să utilizați cu un singur dispozitiv, "familie " cu cinci, în timp ce în versiunea "Business ", numărul este nelimitat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu