Principal » Internet » Împărații WP: Votați pentru tehnologia anului și câștigați 5.000. Zlotries!

Împărații WP: Votați pentru tehnologia anului și câștigați 5.000. Zlotries!

Internet : Împărații WP: Votați pentru tehnologia anului și câștigați 5.000. Zlotries!

Împărații WP este sărbătoarea întregii industrii tehnologice. Inițial ne-am concentrat pe electronice de divertisment, dar trebuie să mergi cu vremurile. Noua ediție a împăraților WP subliniază importanța deosebită a noilor tehnologii în viața de zi cu zi.

Acum nu e un juriu, și alegeți vinuri din fiecare din cele 12 categorii pe care le pregătim categorii. Ele sunt un pilon al vieții pentru mulți oameni - nu doar specialiști sau Gamerów Avid, dar practic toți cei care au chiar un smartphone în buzunar. Vă invităm să votați, să începeți jocurile tehnologice anuale!

Nu ne gândim la asta în fiecare zi, dar noile tehnologii fac parte din viața noastră. De multe ori nu ne imaginăm o zi fără un smartphone sau un laptop. Fiecare dispozitiv - un mobil și staționar - este astăzi o parte integrantă a nu numai de lucru, dar distractiv și. Care nu-i place să stea confortabil după o zi grea, să-ți aducă consola și să se joace cu prietenii tăi? Sau poate o nouă serie pentru platforma de streaming preferate?

Dă-ți votul și câștigi 5.000. Zlotries!

Ce faceți atunci când nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs? Veți introduce probabil parola în browserul dvs. de pe telefonul smartphone. Îți amintești de zilele când omul avea întreaga lume la vârful degetelor? De asemenea, nu facem. Cu fotografii este același! La urma urmei, cea mai bună cameră este cea pe care o avem în buzunar. Un program va fi util pentru a lucra poze și apoi aruncați totul în nor.

Aceasta este doar o parte din problemele pe care muta Imperatory WP. Puteti vedea - tehnologia ne înconjoară din toate părțile. Acest tren nu mai poate opri, astfel încât, împreună cu dvs., am decis să apreciem beneficiile lumii moderne - indiferent dacă au ieșit din ingineri de la CUPERTING sau creată în starea măsurii.

Ediția din acest an a împăraților WP se schimbă și. În loc de a alege Gadget accesoriu al anului sau de jocuri de noroc gigant Anul, axat pe ecologie, precum și multe companii care se bazează pe reducerea amprentei de carbon și de a produce tehnologii ecologice. Ecprodukt Anul acesta este o nouă categorie care are un loc special în inima noastră. A doua schimbare este alegerea An, În cele din urmă nu este în zadar în portofoliul nostru sunt Dobrogramy.En, și cu acel personal editorial al experților.

Fiecare categorie este asociată cu serviciile noastre, iar acestea sunt:

  • WP Tech
  • Bunăprograme.EN
  • poligamie.EN
  • cameră.EN
  • gadgetomania.EN
  • Fotogresie.EN

Dacă participați la vot, specificați datele de contact și răspundeți la o întrebare, veți avea șansa de a câștiga un premiu considerabil. Câștigătorul așteaptă editorul 5 mii. Zlotries. Vocile pot fi donate 6 ianuarie 2022.

Dă voce pe site-ul Emperory.WP.EN

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> 2021

Recomandat
Lasă Un Comentariu