Principal » Internet » Împărații WP deja distribuiți. Am întâlnit câștigătorii a 12 categorii

Împărații WP deja distribuiți. Am întâlnit câștigătorii a 12 categorii

Internet : Împărații WP deja distribuiți. Am întâlnit câștigătorii a 12 categorii

Imperatoriu HR sau sărbătoarea întregii industrii tehnologice, deja în spatele nostru. Cu voturile cititorilor și spectatorilor noștri au selectat câștigătorii fiecăruia dintre cele 12 categorii pe care le-am pregătit de noi. Faceți cunoștință cu cele mai bune produse și mărci pe care le considerați cucerite industria în 2021 de ani.

În cursul acestui an al împăraților WP le-am dat vocea cititorilor și telespectatorilor să se decidă pe care dispozitive și branduri tehnologice sunt cele mai bune în opinia lor. Ne-am pregătit, de asemenea 12 categorii, printre care și un loc pentru noi produse: Ekoprodukt Anului și Programul Anului. Faceți cunoștință cu câștigătorii împărații din acest an WP.

Flagowiec 2021

piața smartphone-uri este un loc unde un concurs blocat pentru titlul de cel mai bun Flagowca a fost în curs de ani de zile. Voturile cititorilor noștri Anul anului în această categorie a fost Samsung Galaxy S21 Ultra. Rivalii lui au fost: Apple iPhone 13 Pro Max, Asus Rog Telefon 5s Pro, OnePlus 9 Pro și Xiaomi Mi 11 Ultra.

Consumator smartphone 2021

Mai ieftin nu înseamnă mai rău. În cele din urmă, nu fiecare client dorește să se retragă la raftul superior pentru a cumpăra un dispozitiv al cărui funcții vor depăși nevoile sale. Majoritatea cititorilor noștri au găsit că smartphone-ul care își satisface nevoile și merită împăratul, este Samsung Galaxy A52. El a câștigat cu modele precum Sony Xperia 10 III Redmi Notă 10 Pro GT Realm Master Edition și Motorola Moto G60.

Fotografie smartphone de 2021

Cea mai bună cameră este cea pe care o aveți în buzunar. Posibilitățile fotografice ale smartphone-urilor sunt extrem de impresionante în zilele noastre. În opinia cititorilor, cel mai bun Fotografia smartphone-urilor Galaxy este un ultra S21. A câștigat Apple iPhone 13 Pro Max III, Sony Xperia 1, Vivo X60 Pro și Ultra 11 Xiaomi Mi.

Ecoprodusul anului 2021

Pământul este unic în multe feluri. Un bun exemplu poate fi faptul că, în ciuda dezvoltării tehnologiei, încă nu am găsit urme de viață în nici un alt loc. Prin urmare, este necesar să se îngrijească de ea, iar tehnologia care face ca cititorii să creadă că este cea mai bună, sunt Perowovskites of Saule Technologies. Concurenții lor au fost Fairphone 4, Acer Aspire Vero, Mouse Microsoft Microsoft Ocean, Epson L3251 Ecotank.

Televiziunea anului 2021

TV de ceva timp nu doar pentru vizionarea TV. Astăzi, este un adevărat centru de divertisment la domiciliu care oferă acces la Internet, servicii de vod, precum și capacitatea de a juca pe noua generație de console. Anul anului în această categorie a fost Samsung Neo Qled 8K QN900A, Învingerea dispozitivelor, cum ar fi televizorul Laser Sonic HisenS, LG OLED C1, Sony Bravia XR 9, Philips Oled 806.

Laptop de afaceri 2021

Mulți oameni lucrează astăzi în petrecerea timpului în fața unui laptop. Realizăm diverse sarcini pe ea, deci trebuie să îndeplinească multe cerințe. Laptopul de afaceri al anului 2021 a fost Apple MacBook Pro M1. Alte facilități care concurează cu el sunt: ​​Dell XPS 15 (2021), Lenovo ThinkPad X1 Titanium Yoga, HP Specter X360 14 și Microsoft Suprafata 8 Pro.

Laptopul de joc 2021

Unele lucruri și altele se joacă. În cele din urmă, laptopul nu este doar un instrument de lucru. Cel mai bun laptop de joc selectat de cititorii noștri este Acer Predator Helios 500. În acest joc, el a învins astfel de dispozitive ca: Lenovo Legiunea 5i Pro Gen 6, MSI Delta 15, Razer Lamă 17 (2021) și ASUS Rog Zephyrus Duo 15 SE.

Program al anului

Aproape toate vom folosi laptop-uri sau smartphone-uri, dar lucrarea adevărată a efectua programe. Împăratul WP în această categorie a primit anul acesta Microsoft Windows 11. Alte programe, pe care le-a reușit să le depășească au fost: Android 12, Blender 3.0, Davinci Rezolvați 17 și Microsoft Office 2021.

Componenta anului

Chiar și în ciuda dificultăților care prevalează pe piața componentelor computerului în 2021, merită luarea în considerare a subiectului și votului în plebiscit. Cititorii au simțit că în această categorie Câștigătorul este Nvidia GeForce RTX 3060. Placa grafică a învins: procesoare Intel Core 12. Generarea, Huawei Mateview monitor, G-calificare DDR5 Trident Z5 și XPG Gammix S70 Lamă.

Jocul anului 2021 - SinglePlayer

Nu există nici o îndoială că foarte mulți jucători iubesc încă aventurile bune în modul unic jucător și caută în mod constant astfel de jocuri. Potrivit cititorilor noștri, jocul anului, care merita împăratul, este Forza Horizon 5. Mașina trecute cu vederea: Deathloop, Village Resident Evil, Ratchet & Clank: Rift Apart și Psychonauts 2.

Jocul din 2021 - Multiplayer

Uneori, un mod pentru un singur jucător nu este suficient și dorim să experimentăm aventurile virtuale cu o a doua persoană sau un întreg pachet. Halo Infinite Este cu siguranță demn de atenție, motiv pentru care a meritat împăratul din acest an. Alte titluri includ: Crapalul 2, Lumea Nouă și Valheim Este nevoie de două.

aparat foto

Deși fiecare dintre noi are o cameră foto în buzunar, există încă mulți profesioniști care preferă să folosească camere tradiționale. Potrivit cititorilor noștri Cel mai bun dispozitiv din această categorie este Nikon Z9. El a învins camerele Sony A1 Canon EOS R3, Fujifilm 50s II și GFX RICOH GR IIIX.

Programe

Actualizări Actualizări Știri Vezi mai multe> Konkursplebiscytzwycięzcyogłoszenie Rezultate

Recomandat
Lasă Un Comentariu